![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
No to tak jak napisał narutoman. Tworzysz zwierzaka w cap a następnie łaczysz ze swoją rodziną i już masz takiego jakiego sobie zaprojektujesz.
|
Moim zdaniem łatwo można znaleźć nasze, upragnione rasy, jest dużo możliwości, można adoptować ze schroniska i od sąsiada lub znaleźć w mieście
|
Naruto wiem, ale mam rodzinę bez zwierzaka. Chcę np dobermana, tworzę go, i łącze z rodziną. Ale w tym momencie mam + 16,000... to mnie wkurza!
|
Co?! gdy ja dodaje kogoś do rodziny to nie dostaję dodatkowych pieniędzy...
|
Jak nie dostajesz? Przecież tworząc nową rodzinę ma ona jakąś gotówkę, łącząc ją z już istniejącą finanse się łączą..
|
nie wiem, jak następnym razem włączę simy to, to sprawdzę
|
Gram simami. Włączam "edytuj miasto" tam wchodzę do tworzenia rodziny. Zapisuje ją. Chwytam - umieść kopię, łącze i mam 2w 1 i pieniądze..
|
no to mówi się trudno, ja nie mam zamiaru dodawać rodzin, bo ja też nie gram na kodach właściwie to nie jest dla mnie żaden problem nie zależy mi na rasach psów...
|
Gdzie mogę znaleźć jednorożce? Czytałam, że trzeba szukać po tęczy ale jak na razie nie widziałam żadnej tęczy. :/
|
Ja już od pierwszego simowego dnia zauważyłam jednorożca, łatwo szukać takiej jakby zorzy na niebie( podobna do zorzy polarnej ) i wejść na widok mapy i tam dokładniej poszukać, wiem, że nadal będzie widać tą ''zorzę'' bo sprawdzałam :P i okazało się, że ten jednorożec był czarny ^^ :P. Teraz znaleźć go już nie mogę xP
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:05. |