![]() |
Nie zapisuje sie !
Hej !
Ja mam taki problem: odkad zainstalowalam zwierzaki nie moge zapisac gry !! Mam je od wczoraj, zaczelam gre okolo 18h , zrobilam moja rodzine, dom itd i gdy zapisywalam gre to sie ladowalo jakies 10 min i nic. Dobra, zaczelam od poczatku, zapisalam rodzinke, dom nieumeblowany wszystko ok zapisalo sie, mebluje dom , zapisuje i znowu to samo ! i tak do 01h00 w nocy x) Dzisiaj powtorka, zrobilam inna rodzine, mniajsza, mniejszy dom itd, znowu nie dziala. Przeinstalowalam gre, wszystko od nowa, gra szybko chodzi itd a zapis znowu nie ! Znowu zapisalam pusty dom i wszystko ok a jak juz troche umebluje to sie zapisuje , zapisuje i nic :/ Pomoocy :( |
Odp: Problemy z grą
Miałem nadzieję, że zwierzaki naprawią moją rozchwianą grę, ale po instalacji ręce mi opadły :| Po masie bugów wywaliło do pulpitu, a teraz to się już w ogóle włączyć nie chce. Mam wrażenie że godzinę temu wydałem 80 zł w błoto.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja jutro jadę kupić dodatkowe 4 GB RAM'u (łącznie będzie 8 GB ), może gra trochę przyspieszy. Kiedyś grałam w dwójkę na słabym lapku, grafika się wyświetlała prawidłowo, ale lapek miał tylko 512 MB RAM'u. Gdy mu wymieniłam RAM na 3 GB gra znacznie przyśpieszyła. Liczę na to samo teraz :P I tak mi teraz gra szybciej pracuje w SV i BP, bo zrobiłam te poprawki do miast, ale poprawek do AP jeszcze nie ma, więc strasznie mi się gra w AP wlecze :( Jeśli to kogoś interesuje, to powstał już nowszy mod na wyłączenie wspomnień. Dodatkowo, NRaas Master Controller od jakiegoś czasu posiada opcję kasowania wspomnień. Ja ze wspomnień nigdy nie korzystałam. Okazuje się, że wspomnienia raczej nie spowalniają gry, może gra się trochę dłużej zapisuje czy ładuje, ale największy jest problem w tym, że od "Pokoleń" gra ma jakieś problemy z routingiem. Dla niewtajemniczonych, to taka mapa połączeń pomiędzy punktami na mapie. Żeby Sim mógł przejść z punktu A do B, musi mieć po drodze sprawny "routing", EA to nieco skopało, stąd poprawki niezależnych twórców.
|
Ja też mam problem ^ ^ . Otóż,gdy chcę stworzyć zwierzaka,to mi wyskakuje takie cuś : http://imageshack.us/photo/my-images...eenshot4kk.jpg. Są te zwierzaczki jakieś rozmazane takie ;/ Dawałem max. ustawienia,min. ustawienia i nic,dalej to samo... Ktoś wie co poradzić ? xd
PS: Powie ktoś jak zrobić te [img] do zdjęcia,aby było widoczne ? Zapomniało mi się..xd |
Mam problem od zainstalowania dodatku z opcją przeprowadzki.
Otóż simem i zwierzakami się przeprowadzam (wprowadzanie do domu pierwszy raz nie stanowi problemu, ale traci się znajomości po włożeniu do skrzyni rodzin :( ) i problem- mogę grać ile chcę, ale nie mogę wchodzić w tryb kupowania ani budowania, ponieważ gra cały czas "ładuje" i widoczne jest kręcace się kółeczko. Windows nie widzi gry jako zawieszonej, muzyka nadal gra, kółeczko się kręci, można ruszać myszką. Wczoraj godzinę mi zajęło czekanie, próby z inną rodziną, dzisiaj po 15 minutach spasowałam. |
Mam taki problem: Wchodzę do gry, do casa, a gdy wychodzę z casa z gotową rodzinką i próbuje wprowadzić się do domu to gra sama mi się wyłącza. Jak to naprawić???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:45. |