TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 – Luksusowy Wypoczynek (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62094)

Ilona 02.02.2012 11:57

Odp: The Sims 3 – Luksusowy Wypoczynek

ależ proszę Cie bardzo http://www.simfans.de/specials/entde...s3_traumsuite/ kliknij na Badezimmer,Schlafzimmer itd.

anie_1981 02.02.2012 14:44

Co do naprawienia ewentualnych błędów, to skoro akcesoria nie wnosiły nowej łatki, to marne szanse, by jakieś błędy zniknęły. Ale jest też dobra strona, zapewne żadne nowe błędy nie doszły. Ja jak na razie zakochałam się w odzieży, ale fryzur mam jak na lekarstwo. Kobieca jest chyba tylko jedna, i to bardzo przeciętna, no chyba, że mam jakiś błąd i mi się nie wyświetlają wszystkie. Zobaczę jeszcze w sekcji fryzur z dodatkami.

Ilona 02.02.2012 15:18

anie_1981 akcesoria bez aktualizacji naprawiają błąd z patternami,pisałam już o tym w tym temacie :)

TheSimka3 03.02.2012 09:28

Hmm mi podoba się kobieca fryzura przepasana taką wielką kokardą. Taką samą fryzurkę miała Rihanna. Ubrania faktycznie są ładne. Ale naprawdę szkoda, że mało obiektów. Ubranka itp. są ładne. Ale jak sama nazwa wskazuje: ,,Luksusowy Wypoczynek'', powinni dodać trochę mebli, żeby simy mogły ,,wypoczywać'' ;).

anie_1981 03.02.2012 11:20

Jest oczywiście mało odzieży dla samców... Naprawdę aż się sama dziwię, ale simowych samców, to mi strasznie szkoda... Dobrze, że jeszcze nieoficjalni twórcy ich dopieszczą, ale np emeryci (obojga płci), to mają "przekichane" :P Ani EA, ani nieoficjalni, nie tworzą fajnej odzieży dla emerytów...

Co do jakiegoś buga z patternami, to ja go nigdy nie miałam, więc ciężko mi powiedzieć, czy u mnie akcesoria coś naprawiły, czy nie. Mam wrażenie, że moja gra nie zauważyła nowych akcesoriów. Mam oczywiście prawidłowo zainstalowany LW, ale gra nie funkcjonuje ani lepiej, ani gorzej, niż dotychczas... Nie zmieniła się wersja gry, więc wszystkie mody działają normalnie ;)

TheSimka3 03.02.2012 11:41

Widocznie moje marzenie o parze emerytów ,,killerów'' się nie spełni :(. Skórzane kórty, kolczaste buty, irokezy.... Łeee tam. Przynajmniej kupię im Dobermana o imieniu Puszek :\. A kurka, już mi się nie chcę czytać, i rozżalać, że jest mało ubrań idę tresować królika. Dzisiaj nie spojrzę na simsy :rolleyes:.

anie_1981 03.02.2012 13:00

Co do tego dobermana, Puszka, to proponuję rottweilera, lub pitbulla ;)

Mi się akcesoria podobają, poza małą ilością mebli i odzieży dla samców. Emerytów jak zwykle pominięto, przykre. Ale oczywiście nie żałuję, że to kupiłam, bo bielizna dla kobiet jest świetna, a meble do sypialni i łazienki miodzio. Mam teraz w domu Agnieszki Zadek dwie sypialnie dla "parek", jedna z meblami z Nowoczesnego Apartamentu, a druga z meblami z Luksusowego Wypoczynku... Obie mi się podobają, no nie wiem która ładniejsza... To samo z łazienką. Jedną na pewno zrobię z mebli z LW, chociaż chyba bardziej mi się podoba łazienka z NA, niż z LW, no i mam też sporo "łazienek" ze Store i nieoficjalnych...

Ilona 03.02.2012 17:47

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1500998)
Nie zmieniła się wersja gry

moja wersja gry po instalacji akcesorii,to 11.0.84...

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1500998)
wszystkie mody działają normalnie ;)

mody są aktualizowane do dodatków i w przypadku błędów zgłaszanych przez graczy;)

anie_1981 03.02.2012 18:16

Moja wersja gry to też 11 - coś tam, ale od iluś łatek i tak aktualizuje się tylko podstawę, więc najważniejsza jest wersja podstawy, a ona jest nadal 1.29.

No a wracając do czegoś tam z patternami, to mi teraz zniknęła jedna... Mam normalnie lukę w patternach z działu tkaniny... Jest puste miejsce, można je zaznaczyć, ale nie zmienia się żaden pattern na obiekcie. Raczej na pewno nie miałam tak wcześniej, zauważyłabym. Pozostałe patterny są. Nie wiem nawet, czy zniknął pattern z podstawy, czy z jakiegoś dodatku, a może Store... No cóż, jeden pattern jeszcze przeżyję.

Ilona 03.02.2012 18:24

mnie zniknęło ponad 20 w dziale Rożne,które miałam od początku gry i teraz mam je znowu z powrotem

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:41.