TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Zostań gwiazdą - wrażenia z gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62769)

jakubo123 18.03.2012 12:15

Ja powiem tak. Ze wszystkich dodatków do TS3, ten PODOBA MI SIĘ NAJBARDZIEJ. Mam Po Zmroku i Zwierzaki. Faktycznie miasto jest troszkę niedopracowane (mało wolnych domków, ogólnie dziwny wygląd, ale muszę dać duży + za te rezydencje na górce. Są piękne ;) Ale gra podoba mi się bardziej ze względu na opcje. Bardzo dobrą rzeczą jest to, ze można sterować simem w czasie występu. Szkoda tylko, że do wsytępów piosenkarki nie można wynajać tancerzy. Podobaja mi się fryzury, ubrania i buty! A także obiekty rozrywkowe typu karaoke. Świerne są te hiszpańskie okna i drzwi, rośliny oraz ogrodzenia. Co do lamp i obiektów scenicznych nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Szczególnie podoba mi się kolumna z bąbelkami! Bardzo się cieszę, że mam ten dodatek, bo mając TS2, bardzo żałowałem, że nie wydali dodatku Gwiazda, tak jak do TS1. UWIELBIAM! Daję 10/10

Cytat:

Napisał beata18ns (Post 1513421)
u mnie nie działa zmienianie fryzury prze ubranie się w strój roboczy, bo nie ma wtedy opcji na lustrze "zmień wygląd"... rozkładam już ręce..

ale chciałam Wam opowiedzieć coś śmiesznego, może to już ktoś zauważył :P
Dzisiaj rano miałam okazje zobaczyć powtórkę serialu na TVN "Na Wspólnej".
Normalnie nie oglądam tego serialu, dziś natomiast przypadkowo oglądałam, stąd moje zdziwienie, może już ktoś to zauważył. Nagle pomyślałam, że ktoś gra w simsy w moim domu, a to w tle tego serialu leciała muzyka z simsów ! ta z trybu budowania hehehe! zauważył to już ktoś ?

Tak! Nie wiem czy zauważyłaś, ale przed śmiercią Hanki w M Jak Miłość tez leciała muzyczna z The Sims 3, a nawet dwie! A co do braku opcji zmień wygląd: Jeśli chcesz go zmienić po zaplanowaniu stroju na toaletce, wtedy nie możesz, musisz iść do lustra.

Troya 18.03.2012 12:46

Odp: Zostań gwiazdą - wrażenia z gry

Ogólnie jestem mile zaskoczona tym dodatkiem :D
Szkoda że miasto jest mało "Urozmaicone" Ale wole już takie jakie jest niż takie co wszystko byłoby nawalone w jednym miejscu :D Mi się dzieje tak że simka rusza ustami niby śpiewa ale nic nie słychać :P Głównie w piosence "Gorąca Laska" Czy jakoś tak :D
Ten dodatek jest na pierwszym miejscu moich ulubieńców :rolleyes:

beata18ns 19.03.2012 08:09

Mi tez sie podoba ten dodatek muszę przyznać, jednak stwierdzam, że jest w porządku :), gram już długo piosenkarką i wcale mi się nie znudziło.

Nie nie zwróciłam uwagi na to jaka leciała muzyka przed śmiercią Hanki z M jak Miłość, bo jakoś nie oglądam tego. Śmierć widziałam w internecie hehe.
Musi być ta muzyka nie zastrzeżona czy coś skoro korzystają z tego seriale.

anjanka 20.03.2012 10:10

troche pograłam i dodatek hmm... może być na pewno jest lepszy od Pokoleń czy Po Zmroku ale mimo tego jakoś tak...pogram z 30 min i wyłaczam ostatnio przerzuciłam się na WoW i to mnie bardziej wciągnęło :D czekam na 4 pory rok...ach nie doczekanie

Filleable 20.03.2012 13:55

World of Warcraft...
A co do dodatku... Już ktoś to wcześniej napisał, że to wszystko jest warte tylko akcesoriów. Bo dodatek z trzema karierami na krzyż, a poza tym nic nie wnoszący to trochę za mało, jak na 100zł no dobra, 99. Właściwie jeśli w danej rodzinie nikt nie jest gwiazdą to dodatek nic nie wnosi.

anie_1981 20.03.2012 16:39

Jak to nic, a tyle nowych urządzeń rozrywkowych? Ja wiem, że to nadal się może wydawać nie więcej niż w akcesoriach, ale w akcesoriach nie ma tylu obiektów specjalnych. Tylko w NA doszło akwarium, gitara elektryczna i łóżko wibrujące (którego nigdy nawet nie kupiłam Simom, by obejrzeć). Ja absolutnie nie żałuję, że mam ten dodatek, a z karier i tak bym nie korzystała, to było dla mnie jasne od samego początku...

EDIT:

A off-topując z lekka, to też gram nałogowo w World of Warcraft, Wrath of the Lich King, moja hunterka zdobyła dzisiaj lvl 70 ;)

Filleable 20.03.2012 16:46

No dobra, Twój ulubiony bilard to jest coś, ale jednak dla kilku obiektów, jeśli ktoś nie korzysta z karier wydawać stówę to dla mnie przesada.

eyvee 20.03.2012 19:11

ja jestem bardzo zadowolona z dodatkuw miescie super mi sie gra jest dla mnie idealne - jeszcze wiele rzeczy nie zpoznalam a dzien simowy taki krotki ze szybko to zleci i nic nie poznam na czas wiec musze to rozegrac i podzielic w pokoleniach :D - powiem nawet ze ten dodatek podoba mi sie najbardziej ze wszystkich.

btw. mnie teraz wciagla nalogowo TERA, wiec simsy troszke na bok zeszly :P

sebi27 21.03.2012 18:04

mi się bardzo podoba ten dodatek dopiero zacząłem grać piosenkarką i mi się podoba jak narazie nie ogarniam simportu

kartony 23.03.2012 19:49

Mi się też bardzo podoba i też gram piosenkarką.Ogólnie bardzo fajny dodatek ale ubrania mi sie zbytnio nie podobają(damskie bo męskich jeszcze nie grałem facetem).I bardzo ładnie zrobili tamto miasto.Tylko że sobie dodałem z 2 dyskoteki i 3 wieżowce z Po Zmroku

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:07.