![]() |
Ja powiem tak. Ze wszystkich dodatków do TS3, ten PODOBA MI SIĘ NAJBARDZIEJ. Mam Po Zmroku i Zwierzaki. Faktycznie miasto jest troszkę niedopracowane (mało wolnych domków, ogólnie dziwny wygląd, ale muszę dać duży + za te rezydencje na górce. Są piękne ;) Ale gra podoba mi się bardziej ze względu na opcje. Bardzo dobrą rzeczą jest to, ze można sterować simem w czasie występu. Szkoda tylko, że do wsytępów piosenkarki nie można wynajać tancerzy. Podobaja mi się fryzury, ubrania i buty! A także obiekty rozrywkowe typu karaoke. Świerne są te hiszpańskie okna i drzwi, rośliny oraz ogrodzenia. Co do lamp i obiektów scenicznych nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Szczególnie podoba mi się kolumna z bąbelkami! Bardzo się cieszę, że mam ten dodatek, bo mając TS2, bardzo żałowałem, że nie wydali dodatku Gwiazda, tak jak do TS1. UWIELBIAM! Daję 10/10
Cytat:
|
Odp: Zostań gwiazdą - wrażenia z gry
Ogólnie jestem mile zaskoczona tym dodatkiem :D
Szkoda że miasto jest mało "Urozmaicone" Ale wole już takie jakie jest niż takie co wszystko byłoby nawalone w jednym miejscu :D Mi się dzieje tak że simka rusza ustami niby śpiewa ale nic nie słychać :P Głównie w piosence "Gorąca Laska" Czy jakoś tak :D Ten dodatek jest na pierwszym miejscu moich ulubieńców :rolleyes: |
Mi tez sie podoba ten dodatek muszę przyznać, jednak stwierdzam, że jest w porządku :), gram już długo piosenkarką i wcale mi się nie znudziło.
Nie nie zwróciłam uwagi na to jaka leciała muzyka przed śmiercią Hanki z M jak Miłość, bo jakoś nie oglądam tego. Śmierć widziałam w internecie hehe. Musi być ta muzyka nie zastrzeżona czy coś skoro korzystają z tego seriale. |
troche pograłam i dodatek hmm... może być na pewno jest lepszy od Pokoleń czy Po Zmroku ale mimo tego jakoś tak...pogram z 30 min i wyłaczam ostatnio przerzuciłam się na WoW i to mnie bardziej wciągnęło :D czekam na 4 pory rok...ach nie doczekanie
|
World of Warcraft...
A co do dodatku... Już ktoś to wcześniej napisał, że to wszystko jest warte tylko akcesoriów. Bo dodatek z trzema karierami na krzyż, a poza tym nic nie wnoszący to trochę za mało, jak na 100zł no dobra, 99. Właściwie jeśli w danej rodzinie nikt nie jest gwiazdą to dodatek nic nie wnosi. |
Jak to nic, a tyle nowych urządzeń rozrywkowych? Ja wiem, że to nadal się może wydawać nie więcej niż w akcesoriach, ale w akcesoriach nie ma tylu obiektów specjalnych. Tylko w NA doszło akwarium, gitara elektryczna i łóżko wibrujące (którego nigdy nawet nie kupiłam Simom, by obejrzeć). Ja absolutnie nie żałuję, że mam ten dodatek, a z karier i tak bym nie korzystała, to było dla mnie jasne od samego początku...
EDIT: A off-topując z lekka, to też gram nałogowo w World of Warcraft, Wrath of the Lich King, moja hunterka zdobyła dzisiaj lvl 70 ;) |
No dobra, Twój ulubiony bilard to jest coś, ale jednak dla kilku obiektów, jeśli ktoś nie korzysta z karier wydawać stówę to dla mnie przesada.
|
ja jestem bardzo zadowolona z dodatkuw miescie super mi sie gra jest dla mnie idealne - jeszcze wiele rzeczy nie zpoznalam a dzien simowy taki krotki ze szybko to zleci i nic nie poznam na czas wiec musze to rozegrac i podzielic w pokoleniach :D - powiem nawet ze ten dodatek podoba mi sie najbardziej ze wszystkich.
btw. mnie teraz wciagla nalogowo TERA, wiec simsy troszke na bok zeszly :P |
mi się bardzo podoba ten dodatek dopiero zacząłem grać piosenkarką i mi się podoba jak narazie nie ogarniam simportu
|
Mi się też bardzo podoba i też gram piosenkarką.Ogólnie bardzo fajny dodatek ale ubrania mi sie zbytnio nie podobają(damskie bo męskich jeszcze nie grałem facetem).I bardzo ładnie zrobili tamto miasto.Tylko że sobie dodałem z 2 dyskoteki i 3 wieżowce z Po Zmroku
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:07. |