![]() |
Odp: Lunar Lakes-nowa okolica w Store
Którą trzeba mieć aktualizację aby miasto działało? Zwierzakowa wystarczy?
|
To są takie ozdoby, to chyba nic nie robi, tylko wygląda. Jeszcze tego miasta tak na serio nie sprawdzałam, na razie siedzę u Wolantów i kazałam tej babce zajść w ciążę ze swoim leciwym mężem ;)
|
Cytat:
trzeba bylo wejsc na glowna strone,tam szarym drukiem jest napisane Cytat:
a tutaj możecie zobaczyć,jakie obiekty i ciuchy dochodzą z miastem http://simsvip.com/?p=6920 |
Jak tak oglądam, te zdjęcia, to coraz bardziej podoba mi się to miasto, ale waham się, bo nie lubię takich pustynnych klimatów.
|
Mnie także niezbyt interesują pustynne klimaty (choć przyznaję, że grałam w Dziwnowie częściej niż w jakimkolwiek innym mieście, jednak wynikło to tylko z powodu kosmitów i Belli Ćwir), ale myślę że jeśli Starlight Shores nie okaże się zadowalające - skuszę się na ten świat, chociaż zastanawiam się też nad Hidden Springs...Możecie mi powiedzieć które jest lepsze? Zależy mi na odpowiedzi, które nie powiedzą mi tylko - to co bardziej Ci się podoba - podobają mi się oba, ale które jest bardziej...pożyteczne? Nie wiem jak to określić...bardziej zajmujące, interesujące...
Z góry dziękuję za pomoc. |
Ja powiem tak, miasto jak miasto, ale obiekty trafiły w mój gust ;)
|
Mam już to miasto. Jak już go obczaję to oczywiście podzielę się swoim zdaniem. :)
|
Heh to ja też w końcu mam to miasto.Nie pograłam w nim za długo bo mi się znudziło a mam go zaledwie 30min.Nie wiem dlaczego kupiłam to miasto.Jeszcze sprubóję to pograć to w miasto.
|
Cytat:
Ale tu wybór jest wyłącznie Twój :) |
Cytat:
Ja i tak będę miała ZG, dostanę na urodziny za niecałe 4tygodnie (lub wcześniej jeśli mi się uda). Chodziło mi o dodatkowe miasto, oprócz tych z dodatków, gdyby nie spodobało mi się w Stalight...Abym mogła je zmienić na odpowiednie do każdej historii - rodzina ze zwierzakiem, gwiazdą (również tą z najnowszego dodatku), imprezowiczem....tak, żebym mogła w tym mieście żyć na wiele sposobów, a nie tylko jeden wyznaczony. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:53. |