![]() |
Odp: Simy easey
Usta ma za wąskie imo. Do jego twarzy pasują bardziej pełniejsze. Poza tym przystojny. Tak jak Einarr uważam, że powinnaś bardziej postarać się z prezentacją, tym bardziej, że sim jest całkiem niezły. :P
8/10 |
fajny, podoba mi sie! i to bardzo.
wg mnie ma za wąskie brwi i usta, ale to szczegół. podeślesz, nie umiem tworzyc simow a potrzebuje meza XD ostatnie zdjecie MIAZGA |
Dziękuję za komentarze ;)
omega-podeślę, jak mi się uda, bo mój internet ostatnio odmawia mi posłuszeństwa xD Skomentuje ktoś jeszcze? Następnym razem będzie simka, mam już ją gotową. Czekam na komentarze! |
zdjecie z kibelkiem...najlepsze xD ;D. Sim (jak na początku to pisałam kliknęłam źle, i zamiast 'sim' wyszlo mi 'sik' xD) est zarąbisty, taki niegrzeczny chłopiec. daje ci dyche za nigo weź mu dorób super laske też jakąś niegrzeczną, zrób im razem miłosne fotki, i jak juz wszystko ok napisz że z dedykacją dla mnie. xD
|
szalola- zrobiłam je specjalnie dla ciebie :D
|
Dopiero zauważyłam ten temat ;o
Robisz przepięknych simów! Zresztą Ty o tym wiesz :D Dawaj więcej! :) |
sliczna! jedyne moje zastrzezenie to nosek zbyt waski u gory, no i dziwne imie Oo
ale i tak ją kocham, i pasuje do tamtego sima! beda razem slodko wygladac <3 |
Dziękuuję ślicznie <33
To imiona się ocenia o.O Czekam na komentarze ;) |
No łosośku, simka przepiękna, tylko ten nos coś mi nie pasuje, sama nie wiem co.. Hmm.. Chyba za nisko jak dla mnie ;>
Ale jeśli chodzi o całokształt to jest śliczna! :) 9,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:32. |