TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Konkursy - Archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=279)
-   -   MTU! - edycja urodzinowo-wiosenna - regulamin i pytania (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63266)

lithium 23.04.2012 14:18

Odp: MTU! - edycja urodzinowo-wiosenna - regulamin i pytania

mozna

xxx

sing 18.06.2012 12:45

planuje sie jakas nowa edycje konkursu?

Meggie 15.07.2012 22:51

Cytat:

Napisał sing (Post 1541497)
planuje sie jakas nowa edycje konkursu?

O to to, też jestem ciekawa ;)

Vanitas 16.07.2012 06:09

MTU będzie w sierpniu.

xyz

Aoi 08.08.2012 10:39

Śniło mi się dzisiaj, że zrobiliście nową edycję. Chyba potrzebuję już nowego MTU ^^ Na kiedy dokładniej zostało zaplanowane? Tak pytam, bo wyjeżdżam za półtora tygodnia i nie chciałabym tego przegapić.

Meggie 08.08.2012 20:02

Kliknęłabym "lubię to". Interesuje mnie to również, a w innym temacie nikt nie raczył mi odpisać.

Tapas 09.08.2012 02:32

Właśnie też za trochę opuszczam Polskę celem rekreacji i chciałabym wziąć jeszcze udział :)

ultraviolence 13.08.2012 12:52

Sierpniowej edycji MTU spodziewajcie się za 2-4 dni. Możecie więc powolutku zacząć się nastrajać :D

Meggie 14.08.2012 13:34

Uhu! Nareszcie :D Nie mogę się doczekać i już się nastrajam :D

Wiem, że nie mam za bardzo do gadania, ale proponowałabym i myślę, że większość to poprze, aby konkurs był anonimowy. Wtedy wygrałby najlepszy, a nie ten kto ma najwięcej ludzi za sobą na forum. Jednak to tylko moja sugestia.

ultraviolence 14.08.2012 14:09

Cytat:

Napisał Meggie (Post 1566880)
Wiem, że nie mam za bardzo do gadania, ale proponowałabym i myślę, że większość to poprze, aby konkurs był anonimowy. Wtedy wygrałby najlepszy, a nie ten kto ma najwięcej ludzi za sobą na forum. Jednak to tylko moja sugestia.

Wiesz, Maggie, na pierwszy rzut oka to naprawdę dobry pomysł. Musiałabym w takim razie dokonać kilku zmian w regulaminie. Ale... patrząc na to z drugiej strony, taka zmiana nic nie gwarantuje. Pamiętaj, że istnieje coś takiego, jak prywatne wiadomości. Nikt z administracji nie sprawdzi przecież czy ktoś namawiał kogoś do głosowania na swoją pracę, bo wgląd do skrzynek ma tylko sam użytkownik. Jeśli ktoś nie będzie chciał grać "fair play" wobec reszty, to zawsze znajdzie jakiś sposób, bez względu na to czy regulamin tego zabrania czy nie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:38.