TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Losy Alice Yovovic by Myrtek (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63506)

Zielona Herbata 25.06.2012 18:07

Odp: Historie by myrtek98

O boże ! o-: Makabra,nie wytrzymam. Będę mieć w pamięci twoją rodzinkę. :-(

Miscellaneous 25.06.2012 18:57

Niee, to musi być jakiś koszmar! Wszyscy tracą savy ;(

Spectrum 25.06.2012 18:59

to normalnie jakas epidemia ;/ kurde..

no nic, obyś jak najszybciej wróciła z nową rodzinką ;3

Stephenowa 25.06.2012 19:23

Ej nie, nie zgadzam się! Ja tu wchodzę, widzę Twój nowy post, myślę, że coś nowego Alice, tu co? Odzyskuj te savy (czy jakoś się to odmienia?) i to juuż, proszę. :<

Meggie 25.06.2012 19:26

NIEEEE ;o!!!!!!! ;(

Ja poradze na to nic, ale powiem szczerze, że ja gram full maxis, nic nie ściągam, nawet ze store, NIC i nigdy nie miałam problemów z grą, jakichkolwiek. Nie wiem czy ma to znaczenie, ale tylko mówię. Rób jak najszybciej nową rodzinkę, bo robisz świetne historie! Albo chociaż powiedz jak miało być dalej :(

Myrtek 25.06.2012 19:48

Jeszcze coś popróbuję, choć nie jestem pewna czy da się cokolwiek z mojej historyjki odzyskać. Na razie nie wyjawię, co miało być dalej, bo może mi się uda? Ponoć nadzieja umiera ostatnia.

Ale pocieszę was (i samą siebie, przy okazji). Zupełnie nowa historyjka pojawi się na początku września, ponieważ czekam na dodatek "Supernatural". :)

Uwierzcie mi, również nie potrafię przeboleć straty Alice i Roberta :(

tallje 25.06.2012 20:50

no chyba se jaja robisz tej.
serio, to mi sie tak dobrze czytalo, jak harry'ego potter'a jakiegos, a teraz jest tak jaby nagle okazalo sie, ze pol stron nie ma = /

easey 26.06.2012 16:55

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O
:(:(:( To nie może być prawda! :( Matkoo :( A nie możesz zrobić podobnej dziewczyny i to bd Alice i Robert? A jak masz to 'Do wysłania' to oni tam są??

Stephenowa 26.06.2012 18:25

Ej no właśnie, przecież oni się powinni gdzieś zapisać, nawet jak ich zapis straciłaś! Co za problem ich zeswatać i ciągnąć to dalej? Bo weź, smutno tak bez nich. :<

Vaniliowa 26.06.2012 18:32

co? :| :| :| :| :| :| :O :O :O :O :O :O :O nie! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( tak mi się to dobrze czytało! Byłam tak ciekawa co będzie dalej :(
Szkoda, bo się zakochałam w Alice i Robie. Jednak pocieszeniem jest, że bedzie jeszcze jakaś rodzinka

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:15.