TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Simsowe story Zielonej Herbaty (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63593)

Zielona Herbata 30.08.2012 16:14

Odp: Simsowe historyjki Julii11

Zdjęcia leżą zapajączynione w archiwum,nikt nie zagląda wcale,przestaję pisać.
Robię tak ostatni raz,bo później jak się komentarzy nie uzbiera to kończę pisanie.
Bez pozdrowień,bo jestem zawiedziona. ;-;

Laselight 30.08.2012 16:23

Ja skomentuję. Chcę zobaczyć 2 sezon podróżników.

Myrtek 30.08.2012 16:39

To nieładnie tak żebrać o komentarze :P Ty powinnaś chyba robić to dla przyjemności, a nie licznika odpowiedzi ;)
Wielu jest czytających-niekomentujących. :)

@down - niestety, Męczennica Losu ma rację.

Julsowa 30.08.2012 17:12

Takie żebranie denerwuje. OKROPNIE WKURZA. Jak już myrtek napisała - wielu jest czytających którzy nie komentują. A poza tym to raczej robi się dla przyjemności. Nóż się na takie osoby otwiera w kieszeni! Wielki, połyskujący nóż. ._.

Rudolf 30.08.2012 18:57

z gadzam sie z dwiema użytkowniczkami u góry.
Wszystko jest po prostu świetne, pisz dalej!

justinea4 30.08.2012 19:04

Zgadzam się. Ja również czytam, ale komentarz daję po raz pierwszy :) Uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia, masz albo świetną grafikę, albo umiesz odpowiednio je retuszować. Pozdrawiam.

Juhas 30.08.2012 19:47

To że nie ma komentarzy nie oznacza że nikt nie ogląda i nie czyta Twoich postów ;) Takie żebranie kojarzy mi się z hienami z you-tube ;)

Czekamy na więcej historii i mniej takich występów z terroryzowaniem :)

Pozdrawiam ;)

Zielona Herbata 31.08.2012 07:23

Nie no,o mało się nie popłakałam czytając wasze komentarze,to takie wzruszające ! :3
Bez zbędnych literek zaczynamy ...

Rodzina Savage, seria II odc.1

Nasi przedstawiciele rodziny Savage aka dzikusów,Julia i Bryce odczuli rodzinne klimaty.
Skończyli podróże i zakupili sobie domek w mieścinie o klimatach miejsko-wiejskich, Appaloosa Plains.
(Dom sama robiłam,uważam,że odwaliłam dobry kawał roboty. ;])

Wrócili dosyć późno,a raczej po podróży jest się głodnym.
Julka wzięła się od razu do robienia hamburgerów z serem,które wygląda jak .. zupa.
Widać,że ją zainteresowało gotowanie,skoro się uśmiecha. (:
Ale wybaczmy tej grze za ich taką pomysłowość. XD (tak tak,Julka ma tu inny strój,ale krótko to nosiła. ;>)

Bryce zaś uczył się tajemnice gry w szachy,by kiedyś wystartować w zawodach szachowych.

Jako,że żonka długo wołała swojego męża,który nie odrywał wzroku od szachownicy (XD),niezadowolona zjadła sama. :<
Bryce przyszedł z prawie zimną miseczką,gdy Julka skończyła swoją porcję. Ach,ci faceci. XD

Julka poszła Myju-myju do łazienki,a Bryce ? Nie wiem,co robił XD

Nasze żuczki śpią sobie,gdy nagle Julia wyrywa się ze snu i ma nudności.
Może to po hamburgerze z serem,który wygląda jak zupa ? :c

Jula wstaje z samego rańca,ubiera się itd.,przebrała się w stare ubrania,bo w tamtych nie czuła się komfortowo. d; I robimy NALEŚNICZKI ! *-*
A potem konsumpcja posiłku. <: Naleśniki to jej ulubione danie,i zawsze ma zaciesz,gdy je zajada ! :3

Faceci jak faceci,Bryce się obudził,i nie pomógł żonie pościelić łóżka tylko popędził do łazienki się ogarnąć i do kuchni zjeść śniadanie. ;-;
Julka się nie fochnęła na husband'a i chętnie pościeliła łóżko,i chętnie poznawała tajemniki szachów,gdy Bryce zajadał naleśniczki. Smacznego. :3

Kącik książkowych moli. XD 10 razy w tygodniu czytanie książek,guys. *o*

Tajemnicze wymioty ponownie się pojawiły,hmm.
Różowa Pantero,migaj do tropu,dlaczego Julka ma nudności ! XDDDDDDD

Pogrywanie w domino. To dziwne,Julka miała zły nastrójnik z gry w Domino typu Nieudany dzień ?,a i tak wygrała ! XD

Uwaga ... JULKA JEST W CIĄŻY,JEJEJEJEJEJEJEJEJEJ ! <333333 Mina Bryce'a : WTF ?! XD

-Kochanie,jestem w ciąży ! -Omatkoboskabędęojcem jejejejej ! XD
I dotykanie jeszcze nieciążowego brzuszka.

Bryce gdzieś mi pognał,a Julia robiła kanapki,mnomnomnom. I zjadła,bo dostała głodziaka od emocji. :3

Tak naprawdę,nasz duży żuczek (XD) pognał do ratusza,by pracować w policji ! *-*
Przed wami przyszły sierżant Bryce Savage ! 8)

Wrócił do domu,wziął kanapkę,Julia jednak nie jadła,wolała poczekać na mężusia. :3
- Kochanie,gdzie ty byłeś,martwiłam się.
- Byłem w ratuszu,i będę pracować jako policjant.
- Ojaciejaciejaciejacie ! XD
Albo Bryce,albo Julka mają takie dziwne reakcje. :3 Moje szaleńce kochane.

I mój gentelmen posprzątał talerze,jejejejejejeje ! <33 To był ich dziś happy day ! <3

To tyle,co na pierwszy odc. II serii,jeszcze dodatkowo bonusik : ściana zdjęć moich żuczków dzikusów. :3

To tyle na dziś,czekam na komentarzyki.
~ Julia11

easey 31.08.2012 07:51

Domek na serio ładny. Szczerze mówiąc to ja nigdy nie budowałam domu w simsach :redface:. Chłopczyk na pewno będzie ciacho, przecież po takich rodzicach! (jawiemjakmanaimię<3!) Czekam na następną częśc i mam na dzieję, że będzie szybko i nie strzelisz focha xD

Zielona Herbata 31.08.2012 08:48

easey - Dziękuję. <33 Na pewno będzie seksi jak ojciec,kolejny Playboy forum. 8) Ja to zawsze buduje domy,jak mi wena uderzy w głowę d:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:18.