![]() |
Odp: Kącik myrtka
Ale ciacho B)
Czemu ja takich nie umiem? :c Daj do pobraaaniaaaa *-* Same brzydkie dzieci mi wychodzą :< |
Jam być taki skryty czytelnik,no ale muszę napisać parę słówek,co sądzę o twoich simach.. więc tak :
Faye - Po prostu jak Alice ! :) Bez zbędnych literek,10/10 ! Samantha - Nie podoba mi się kolor szminki,po za tym spoczko,masz 9/10. Rob - 10000000000000/10 :D Reklama Emporio Armani wymiata,nie mogę z tego oczu spuścić ! <333333 Lilian - Od tej dobroduszności już jej chyba same kąciki ust się unoszą :D Nic dodać,nic ująć,10/10. ;) Vick - Już z wyglądu widać,że buntownicza :) Wszystko mi się podoba :D 10/10 Esther - Podoba mi się sukienka i makijaż,ale kolor oczu - be. :c Taki żółty się wydaje,czy zielony ? :| 9/10 Rue - Nie wiem czemu,ale mi się z Mass Effect 3 skojarzyło ;oo xD Ale ładna,ładna. 10/10 Carra - Ta inspiracja przyniosła ci na dobre ! :) Bardzo mi się podoba,i daj ją do ściągnięcia,please :D 10/10 Marcus - Skojarzył mi się z Robem :D Tatuaże mi się jakoś nie podobają. 9/10 Uff,aż mnie paluszki bolą od wystukiwania tekstu :( Ale ogółem to robisz bardzo ładnych simów,i zawsze będę fanką twoich simów ! :) |
Jak me palce dotkną klawiatury od stacjonarki, to poszukam cc i wrzucę. :)
|
Dziękuję ! <333333333 :D
|
Są tylko trzy słowa, które określą tą całość:
This is great! Para oczywiście świetnie wypadła na sesjach, każda jest moją ulubioną! <333 Oczywiście, gdy dostanę w łapska Rajską Wyspę, i gdy załadują mi się aktualizację, zrobię ci na PW spam - "Gdzie to ściągnęłaś?" :D Oglądając każde zdjęcia, oczy mi się trochę od kadru pokręciły, ale to owszem w sensie pozytywnym! : PPP Zdjęcia są perfekcyjne, bardzo ciekawie użyłaś kod Moveobjects (tak, Herba cheater, zna wszystkie kody do simsów xd) w "Back to Black" ; ) Nie żałuję tego, że mnie poinformowałaś, jesteś moją Boginią W Tworzeniu Simsów! <3333 Czekam na kolejną porcję Myrtku *__* |
Simowie ... hm, wyglądają tak, jak praktycznie wszyscy, którzy wyszli z pod twej ręki, są bardzo ładni. ALE SESJA . AWESOME. <3333 Najbardziej mi się podoba to z ogniem i wodą... <3
|
Simowie... jak simowie. Sim mi się całkiem podoba, simka natomiast jest bardzo przeciętna, niczym się niewyróżniająca i ma oczy podobne do jednych ze skrzyni. Nie podobają mi się też tęczówki, nie są realistyczne.
Sama sesja jest świetna. Nie wiem w sumie co chciałaś pokazać bardziej, "pięknych" simów czy to jak ładnie wyszły ci zdjęcia. |
A dla mnie są ładni obydwoje:) Zdradzisz skąd masz pozy?
|
Fajna parka :D a sesja po prostu świetna :D. Loretta na drugiej focie w "No Church in the Wild" wyszła bardzo klimatycznie :P. Choć simkę chyba już jakąś widziałam ładniejszą w Twoim wykonaniu. Co do sima to niestety nie mogę się zgodzić, że to Twój najlepszy... Moje serce podbił Wyatt Selfridge, którego stworzyłaś na potrzeby mojego konkursu :D. Gdybym grała w trójkę, to już dawno miałabyś zaspamowaną skrzynkę, że muszę go mieć :P. Swoją drogą chętnie bym go jeszcze zobaczyła na jakichś zdjęciach :D. Co Ty na to :P? Obawiałabym się może jedynie, żeby nie zabić jego charakteru, bo foty do konkursu były bardzo klimatyczne.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:31. |