![]() |
Odp: Nudne historie simów Milkie ;3
młody jest słodki <3 będzie z niego przystojniacha jakich mało :)
a co do Tylera to zdania nie zmieniam... co z tego, że się oświadczył.. jeszcze może pokazać na co go stać. Mam nadzieję, że się mylę... mimo wszystko nie chciałabym potem powiedzieć "a nie mówiłam!" |
chciałabym wam powiedzieć, że nie wiem kiedy będzie kolejny odcinek, ponieważ wybieram się (tak spontanicznie ;d) na kilka dni do rodziny. nie wiem, czy będę tam miała dostęp do internetu, ale nawet jeśli to nie będę miała aż tyle czasu na granie ; )
|
Ezarek:):)
ma oczy i cere, jakąś z kosmosu.:D murzynek by był<33 |
ooo Tyler jest super facet :) pewnie to ten jedyny a jak! Ezra hmmm....zalatuje mi tu "super przystojniakiem" *,..,* juz sobie raczki na niego szykuje ! >:D Wiecej chlopakow przystojnaikow !!!! xD Co jeden w rodzince to lepszy! Mam nadzieje, ze nowa parka bedzie razem az do konca <3
|
Rety rety :D Uwielbiam tą historię <3
Nie jestem przekonana do Tylera, czuję, że wywinie Ever jakiś numer. Fajnie, że Hanna przyszła. Szkoda, że Damon się nie przełamał. Ale jeszcze się opamięta :D A "Z" to mega przystojniak. Szkoda, że nie jest murzynkiem ;c |
Oooo tu..jest za słodko..zdjae mi się że coś się sypnie xd..śliczny mały Ezra..ale on na rękch u aty *****ście wygląda xD
|
Cytat:
+ poszukuję kandydatek na żonę dla mojego małego księcia :D (jak ktoś ma podobną do Lucy Hale to wgl po nogach wycałuję ;D) |
milkie ja zrobiłam, była podobna, ale ***** ***ana gra mi się wyłaczyłą :((
|
nie no, nie musi być podobna, to tylko taki mój wymysł, ale wiem, że pewnie niektórzy mają simki o wieeeeeeeeeeele piękniejsze ;33
|
To jest najpiękniejsze dziecko na OJSG jakie widziałam. Te niebieskie oczka!
Fajnie, że się Ever układa. Lepiej tak, niż jakby miał jej zrobić dzieciaka i pójść w cholerę:D Co dalej? Co dalej?:D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:14. |