![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
http://sims.arhn.eu/2012/08/informac...atku-z-origin/
"Powitaj tajemniczych gości: Nowe zjawiska pogodowe to nie wszystko, co pojawia się na niebie! Zaprzyjaźnij się z kosmicznym przybyszem lub użyj jego UFO, by porwać sąsiada, najechać parcelę publiczną albo podróżować do gwiazd." ?? To nie jest kłamstwo, pisze a orginie . :P E: http://www.youtube.com/watch?v=d0Kmo...layer_embedded Polski zwiastun... Dodatek został oficjalnie potwierdzony, więc można by było już dział otworzyć. :> |
Haha fajnie będzie można porwać sąsiada statkiem to naprawdę super wiadomość. Ciekawa jestem na jakiej zasadzie to będzie działało.
|
Łał, jestem po wrażeniem i nie mogę się doczekać. :D Zapowiada się jeden z lepszych dodatków, zaraz, jak dla mnie, obok Pokoleń.
e: zaraz obejrzę zwiastun <3 PARASOLE. Halloween! <3 Będzie się można kąpać w morzu! NIE MOGĘ SIE DOCZEKAĆ <33 |
Można jeździć rolkami po ulicy! Zimą oczywiście łyżwami *-* I te igloo i kosmici <3 Już wiem, co chce na święta :D
|
No ten dodatek plus wszystkie pozostałe i to dopiero będzie ekstra rozrywka ;). Już sobie wyobrażam wróżki w MF zimą albo wampiry plus jeszcze zwierzaki które chodzą po okolicy zimą ;). Mam już nawet kilka pomysłów na rodzinki i ich historie .
|
Czytałem na DOT'cie, że nie będzie nowego miasta.
Gdyż twórcy pracowali nad tym, by w innych miastach była też pogoda. Albo to, albo nowe miasto. Chyba raczej postąpili dobrze, bo tak pogoda będzie we wszystkich miastach z dodatków (prócz wakacyjnych), tych ze store i z CAW. ;) |
W MF jest trochę mało parcel, pewnie specjalnie zostawili trochę wolnego miejsca na parcele z CPR :D
|
No ja tam we wszystkich miastach za pewne będę grać tak, jak to było do tej pory wszystko zależy jaką rodzinkę stworzę. Ale długi czas planuje grać w MF mam nadzieje że będzie można dać parcele z ZG do tej okolicy.
|
To ja teraz będę grał tylko w MF, a sumie to lepiej jak nie dadzą miasta z CPR, nie będę miał dylematów, a MF jest puste i powienienem tam wszystko poupychać ;) Tylko czemu nie dadzą tego najpierw? :(
Szczerze spadły mi ambicje na wilkołaka jak zobaczyłem kąpiele w morzu *_* I ciekawe czy na Halloween sąsiedzi będą sami wystawiali dynie czy trzeba będzie im pomagać ;) |
Cytat:
Oby to była prawda |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:53. |