![]() |
Odp: PBF na TheSims.pl
no tak, ale zobacz, żałóżmy że np. taki ja bym był game masterem, no to by było nieczytelne bo już mam rangi i by się zlewało, np.
Bluszczyk Redaktor FTS Newsletter Game Master Saper Imprezowicz Trendsetter i to jeszcze wszystko w innym kolorze, inne uprawnienia, połapałbyś się? |
@up: Bluszczu, no dokładnie o tym mówię! :)
Chodzi o to, że na osobnym forum nie mieszalibyśmy forumowego życia z grą. Moglibyśmy zrobić to na tej samej "platformie" i wszystko wyglądałoby tak jak tutaj. Wtedy nie musielibyśmy prosić adminów o zgodę, bo praktycznie robmy sobie nowe forum. |
mówiłem, np. domena "czo.pl", tam łątwo zrobić forum
|
Coś w tym jest. Ale żeby chociaż to było związane z tym forum. Może jakaś subdomena? Np. www.pbf.thesims.pl? ;)
|
Adres jest najmniej ważny akurat w tym wypadku...
Mi chodziło, żeby zrobić też oparte na Vbiulettyn czy jak to się pisze. W takiej samej kolorystyce, albo podobnej. Wszyscy by się połapali. |
Cytat:
powiem ci z doświadczenia: udzielam się na PBF już od około dwóch lat. to świetna zabawa, ale w tym "świecie" przyjęło się już, że konto to imię i nazwisko postaci. w takim też przypadku sygnatura takiej osoby zawiera kartę postaci i inne duperele. jednak gdyby to pbf byłoby na naszym forum, to nie wiem, ja bym się nie połapała po nickach osób, jaką ma postać... w ogóle nie chciałabym, żeby moją sygnę zdobił link do kp (karty postaci) bo by mi to przeszkadzało w normalnym forum. weźmy na przykład takie pbf: http://www.nyneversleeps.aaf.pl/ - tak byłoby zdecydowanie wygodniej, hmm? ;] jestem za fotkami i osobnym pbf. |
A czy vBulletin nie jest przypadkiem płatny?
|
Czyli rozumiem, że fotki byłyby albo ludzi albo simów. Jedno lub drugie?
|
myrtek - no nie za bardzo, to jest najgorsze co może być
|
Bluszczyk - chodzi mi o to, że nie jedni mają simów, ktoś inny modela z prawdziwego świata. Nie mieszać, tylko sami ludzie/ simy
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:57. |