![]() |
Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi.
Czy park centralny w Sunset Valley zawsze się sam zmienia na inną porę roku?
|
Cytat:
|
na szczęście (póki co - od pukać) mnie ten problem nie dotyczy. też mam dodatki z neta i kilka modów. Może to dlatego, że przed wgraniem dodatku zrobiłam reinstalkę :)
|
dzięki, a świecą te lampki czy tylko tak wiszą ?
dobra widze juz ze sweica;) chcialam jeszce apytac czy ktos probowal, robilam simke i zrobilam sima ale mieszka on osobno, chce aby sie poznali przez portal randkowy, obydwoje maja konta, ale ne widzi zarowno on jej u siebie jak i ona jego u siebie. ktos wie jak zrobic aby sie pojawily ich profile ? ps świąteczne lampki można ustawiać na pobliskich domach !!! :) super robi sie nastrój swiateczny w okolicy :) |
Cytat:
|
Mam kolejne 2 pytania =D
1) Z kąt mogę wziąść parasolkę? 2)Co zrobić żeby simka pływała na dmuchanym materacu? |
1) Albo z trybu kupowania (dział rzeczy na dwór), albo z budki na festiwalu za karnety festiwalowe.
2) Jak już masz go w wyposażeniu Simki, klikasz na wodzie "Odpręż się". Materaca też nie mogłam znaleźć, teraz już wiem, że albo kupujesz go za karnety, albo znajdujesz w trybie budowania przy akcesoriach basenowych. |
kurcze a mi grze przycina ale nie tak że się ona tnie tylko przywiesa sie na chwile przycina na pare sekund potem puszcza i tak sie to powtarza. To nie wina dodatku ani sprzętu bo gra śmiga i sie nie przycina nawet jak śnieg pada płynnie chodzi przesuwanie obrazu itp, To wina dodatków z neta. Czeka mnie zgaduj zgadula który do dodatkula ;]
|
Ja niczego nie zmieniałam w modach\dodatkach\Store... Gra funkcjonuje normalnie. Przycinki są czasami, ale rzadko.
|
u mnie były juz przed instalacja tego dodatku ale nie zajelam sie tym wczesniej u mnie to niezaleznie od dodatku 4pory roku. ma ktos jakis pomysl jak usunac problem przycinania sie gry ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:36. |