TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63843)

agatatoka 15.11.2012 10:29

Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi.

Czy park centralny w Sunset Valley zawsze się sam zmienia na inną porę roku?

Meggie 15.11.2012 10:40

Cytat:

Napisał beata18ns (Post 1602086)
Czy rozwieszał już ktoś lampki na domu w zimie ? mój sim ma pragnienie takie żeby rozwiesić ale niew iem jak to zrobić

na drzwiach wejściowych masz ta opcje

Sqiera 15.11.2012 11:10

na szczęście (póki co - od pukać) mnie ten problem nie dotyczy. też mam dodatki z neta i kilka modów. Może to dlatego, że przed wgraniem dodatku zrobiłam reinstalkę :)

beata18ns 15.11.2012 12:33

dzięki, a świecą te lampki czy tylko tak wiszą ?

dobra widze juz ze sweica;) chcialam jeszce apytac czy ktos probowal, robilam simke i zrobilam sima ale mieszka on osobno, chce aby sie poznali przez portal randkowy, obydwoje maja konta, ale ne widzi zarowno on jej u siebie jak i ona jego u siebie. ktos wie jak zrobic aby sie pojawily ich profile ?

ps świąteczne lampki można ustawiać na pobliskich domach !!! :) super robi sie nastrój swiateczny w okolicy :)

nmin 15.11.2012 13:29

Cytat:

Napisał agatatoka (Post 1602090)
Czy park centralny w Sunset Valley zawsze się sam zmienia na inną porę roku?

Po pierwszym wejściu do otoczenia dostajesz propozycję wymiany parku standardowego na wyglądający tak samo, ale zmieniający się o danej porze roku. Gdy to zaakceptujesz i wymienisz park, to tak, będzie zmieniał się sam :)

zuzapets 15.11.2012 14:28

Mam kolejne 2 pytania =D
1) Z kąt mogę wziąść parasolkę?
2)Co zrobić żeby simka pływała na dmuchanym materacu?

nmin 15.11.2012 14:31

1) Albo z trybu kupowania (dział rzeczy na dwór), albo z budki na festiwalu za karnety festiwalowe.
2) Jak już masz go w wyposażeniu Simki, klikasz na wodzie "Odpręż się". Materaca też nie mogłam znaleźć, teraz już wiem, że albo kupujesz go za karnety, albo znajdujesz w trybie budowania przy akcesoriach basenowych.

beata18ns 15.11.2012 15:52

kurcze a mi grze przycina ale nie tak że się ona tnie tylko przywiesa sie na chwile przycina na pare sekund potem puszcza i tak sie to powtarza. To nie wina dodatku ani sprzętu bo gra śmiga i sie nie przycina nawet jak śnieg pada płynnie chodzi przesuwanie obrazu itp, To wina dodatków z neta. Czeka mnie zgaduj zgadula który do dodatkula ;]

anie_1981 15.11.2012 17:04

Ja niczego nie zmieniałam w modach\dodatkach\Store... Gra funkcjonuje normalnie. Przycinki są czasami, ale rzadko.

beata18ns 15.11.2012 17:29

u mnie były juz przed instalacja tego dodatku ale nie zajelam sie tym wczesniej u mnie to niezaleznie od dodatku 4pory roku. ma ktos jakis pomysl jak usunac problem przycinania sie gry ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:36.