![]() |
Odp: The Sims 3: Nie z Tego Świata - wrażenia z gry
jatomamx3, chochliki to inaczej wróżki, niektórzy je tak nazywają :D
Co do tematu.. Za jakieś dwa dni napiszę moją opinię, na razie muszę jeszcze pograć trochę :D |
Mi się tak jakoś nie chce grać ostatnio. Zanim się te Simsy uruchomią, i jeszcze się tną.. brrr... Wspominałam w którymś tam temacie, że gra zaczęła płynniej chodzić po instalacji dodatku... No cóż, wszystko wróciło do normy... Gra znowu się tnie. I przy okazji chcę nadmienić, że to że się komuś gra tnie, nie jest winą kodu TestingCheatsEnabled true. Przetestowałam to, grając kilka sesji gry bez tego kodu. Uwierzcie mi, gry ten kod ani ziębi, ani grzeje. Za to MoveObjects on i BuyDebuy owszem, powodują błędy i wywalanie do pulpitu, choć nie zawsze.
I ponowię pytanie, czy jest jakiś czar uśmiercający, w stylu Potterowskiej Avady Kedavry? |
suomii nie no sama zawartość dodatku jest niezła, jak zawsze w każdym rozszerzeniu najlepsze jest wyszukiwanie i odkrywanie nowości których tym razem również nie brakuje.
Wczoraj jak grałem kolejny raz zombie w negatywny sposób dawały znać o sobie, kolejno pojawiały się w ciągu dnia pod sklepem, barem a później nawet na plaży gdzie moi simowie łowili sobie rybki. Gdzie się nie ruszyć tam za jakiś czas zjawiają się i uprzykrzają zabawę, można poczuć się niczym w jakimś filmie grozy o zombiakach które opanowują świat;) |
No więc płytka wpadła w moje ręce!
Postaram się jeszcze dzisiaj zagrać. Na razie czytam wasze opinie... |
Jak na pierwsze włączenie i zapoznanie się z grą, wrażenia są świetne :) Pierwsze, co wszedłem w rodzinę Ćwir, przepiękny dom, ten klimat, wystrój <3 Szkoda, że zegar dziadka nie wybija godzin :(... ale cóż... W trybie tworzenia rodziny zadowoliły mnie ubrania, oraz fryzury, jest duży wybór. Mam wszystkie dodatki, ale ten wydaje mi się być najciekawszym. Szkoda, że mam teraz tak mało czasu, bo usiadłbym i grał cały dzień :) Życzę miłej gry!
|
@Up, faktycznie, dom Ćwirów jest cudowny, jeden z najciekawszych maxisowych domów, jakie widziałem. Od razu wprowadziłem tam moją rodzinkę, a Ćwirów przeniosłem do innej siedziby.
Swoją drogą twórcy dodatku postarali się tworząc parcele mieszkalne. Większość z nich jest naprawdę ładna. Zarówno na zewnątrz, jak i w środku. Duży plus. |
Ogólnie gra mi się baardzo podoba, najchętniej grałabym cały dzień, ale niestety nie mogę : ( Ja z zombiakami nie mam problemu. 2, 3 pierwsze pełnie-> było ich tak z 3-4 w moim ogródku, nie przeszkadzały mi. Ale w ostatnią pełnię ani jednego na mojej parceli i mi smutno, bo chciałam wypróbować jedno zaklęcie na zombiakach. Może jak jutro pogram to będą.
Trochę mnie irytuje, że wilkołak sam po pełni się nie zmienia w człowieka, bo o 6 musi już jechać do pracy i to śmiesznie wygląda, jak do samochodu na czworaka biegnie :D Ale czasem się zapomina i to mnie denerwuje. Mebelki ładne, niedługo zacznę robić duży dom z meblami typowo z NZTŚ. Zgadzam się z poprzednikami, urzekł mnie dom Ćwirów, postarali się. O nowej karierze się nie wypowiem, jestem dopiero na 4, 5 poziomie, ale zapowiada się fajnie. Minusem jest arena dla mioteł, taka.. mała o.o Moim zdaniem źle także zrobili, że wszyscy mogą latać, przydałoby się ograniczenie rasowe. I dlaczego wróżka nie lata, tylko chodzi? Po coś ma te skrzydła. |
Cytat:
U mnie podczas pełni jest tylko 2-3 zombie. A właśnie dom Ćwirów. Muszę to zobaczyć. |
Ja zaczęłam grać w MF, chochlikami, ale tak w zasadzie to jestem na etapie budowy i urządzania domu, no w zasadzie urządzania, bo dom już stoi. Jak ja nienawidzę budowania\meblowania! Idzie mi to jak tzw. krew z nosa :P Nie jestem już taka bardzo na "nie", jeśli chodzi o większość mutantów z dodatku (pominąwszy wampiry, ich nadal nie cierpię). Tak w zasadzie to gra mutantem niewiele się różni od gry Simem. Tak jak już ktoś pisał, mutant, nie mutant, do szkoły\pracy chodzić musi...
|
A zatem, dzisiaj (niestety) tylko weszłam do gry.
Pogram sobie jutro, hihi! A na razie mogę tylko powiedzieć tyle, że podoba mi się nowy ekran ładowania:) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:08. |