![]() |
Odp: The Sims 3: Nie z Tego Świata - pytania i odpowiedzi
W EL są dmuchawki. Druga opcja to wyłączenie pełni lub ogrodzenie domu płotem [może być brama , zombie nie przejdą]
|
Moje pytanie: Czy wampiry nadal muszą prosić o ugryzienie ?
|
na czym polega śmierć od żelka-fasolki?
@Laselight - dzięki :) |
Dobra, mam już grę, pograłam parę minut wiedźmą i nie wiem, jak rzucać zaklęcia. Moja simka ma różdżkę i czy trzeba mieć jeszcze jakąś księgę czy coś w tym stylu? Jest jakaś umiejętność?
|
W TK jest do kupienia takie drzewko z fasolkami , może to musi pechowiec lub z niskimi potrzebami zjeść?
Mam pytanie: Czy tylko ja tak mam , że wampir nie kąsi ofiary tylko stoją i sekunde gadają i ma natrójnik z tym związany? |
Cytat:
Ejak nic się nie zmieniło w sposobach picia krwi z simów. Cytat:
|
Sim umiera od fasolki poprzez zaksztuszenie :) Godzinę realną prawie moje ofiary żarły te fasolki aż wkońcu chyba je zemdliło bo przyszedł Kosiarz-lekarz :D:P
Czy wiedzieliście że dochodzą obrazy które w nocy zmieniają się na obrazy widmo z upiorami zamiast dziennych zwykłych postaci? :) Fajny motyw :) Bindi właśnie to dziś odkryłem i musiałem dorobić drugie wejście :( |
Cytat:
|
Cytat:
Poznałam ze sobą wróżkę i czarodzieja. Może być ciekawie, wg mnie to bardzo fajna parka. :D Ładne dzieci będą, hihi |
Moja simka jadła fasolki-żelki i jedyne co się stało to kilka razy się zapaliła, ale wystarczyło wejść pod prysznic :D
po drodze zmieniała kolor skóry i pojawiały się jej różne dobre i złe nastroje |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:35. |