TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Opowieści Cytrynowej Wiśni (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64031)

Cytryśnia 26.11.2012 19:10

Odp: Opowieści Cytrynowej Wiśni

Hehe, spoko Diano, chcę wam tylko jeszcze powiedzieć, że następny odcinek będzie świąteczny :>

Mroczny Pan Skromności 27.11.2012 07:01

Fu*ktycznie dziwny odcinek xD. Trochę za mało w nim humoru. Ale przynajmniej się dzieje :D
muszę się wreszcie nauczyć konstruowania bardziej złożonych wypowiedzi ;P

Malin 27.11.2012 08:44

No nie dziwię się, że trauma jej została i przestała mówić o.O Takie rzeczy pozostają w psychice na zawsze. Mam jednak nadzieję, że niedługo powróci do jakiej takiej równowagi. No i nie będę ukrywać, że ciekawi mnie, co dokładnie wydarzyło się w domu tej wariatki, dobrze byłoby to jakoś rozjaśnić. Siostra trochę mało przejęta sytuacją, a przecież nie jest już maleńkim dzieckiem :>
Ogólnie ciekawy pomysł na OJSG.

btw. rozwaliło mnie zdjęcie kota i to "zniszczę cię!" ahahah! :D

Cytryśnia 27.11.2012 13:11

hehe, chrupku, obiecuje że w następnym odcinku będzie mnóstwo humoru specjalnie dla ciebie :D i oczywiście przybliżę wam tą całą sprawę ;)

Mroczny Pan Skromności 27.11.2012 15:57

Dziękuję, czuję się zaszczycony :D W takim razie tym bardziej czekam na odcineczek :)

Aoime. 27.11.2012 17:06

Akcja fajnie się rozwija. ;)
Czekam na kolejny odcinek.

rudzielec 28.11.2012 16:58

Pingwin uciekający przed kotem... ahaha, nigdy czegoś takiego nie widziałam :D

A teraz do rzeczy:
Odcinek trochę krótki, streściłaś w nim wszystko co można było rozwinąć w dwóch częściach, np. opisać coś na temat walniętej baby kradnącej drzwi i porywającej dzieci :P
Ale ogólnie nie jest źle, ciekawa jestem czy Marta wróci w końcu do siebie, no i Feliks... :D Motyw z policjantką mnie rozwalił xD

Czekam na więcej :3

aniak99 28.11.2012 17:59

Łoo tyle tu się działo. Oj nadrabiamy, nadrabiamy. Podoba mi się, historia jest taka "inna" - co mi się podoba. Nic więcej nie napisze, więc czekam na ciąg dalszy. :)

Cytryśnia 29.11.2012 15:47

hehe, dzięki za komentarze,

rudzielcu - wiem, ze to streściłam, ale tak jakoś nie miałam pomysłu na rozwinięcie :P
aha, panie mroczności w następnym odcinku coś specjalnie dla ciebie :D

magda6 29.11.2012 16:51

ta co siedziała obok rozalii to ja nią znam!- to jest balbina biedak! ta z czarnymi włosami nie?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:45.