![]() |
Odp: Simowe rodziny Mile18
No ej! To Mortek musi się tak naprodukować, żeby ona zgodziła się gdzieś z nim wyjść, a tu przyjeżdża sobie jakiś włoski żigolak, gada jej jakieś fiu-bździu o sztuce i Herkulesie i zaraz "A może by tak na kawę?". A ona co? Roccoko (:D) zawrócił jej w głowie i zaraz och-ach, weź mnie, weź mnie :P No ja myślę, że tę kawę Z PRZYJEMNOŚCIĄ wypije, byleby za dużo tej przyjemności później nie było :D I jeszcze ta jej orientacja w terenie... Specjalnie poszła na około, już my ją znamy ;)
A Mia to się nie powinna przejmować Fabianem, tylko zaraz zwalić go z wyra, najlepiej z pomocą kubła wody... zamrożonej :D PS. Ja chcem więcej Barneya ;) |
Zawsze czekam na twój komentarz, potrafisz tak ładnie ująć rzeczy niedopowiedziane, że ja padam jak czytam. A tekst rzygam tęczą to nigdy w życiu nie zapomnę, była 3 w nocy a ja śmiałam się na głos dosłownie.
Barney będzie jeszcze będzie :D |
Cała przyjemność po mojej stronie ;) Chcę odcinek jak najszybciej, muszę się jeszcze trochę poznęcać nad Fabianem :D
Yes, yes, yes.. Barney jest the best :P (nawet mi się zrymowało) |
Powiem tylko, że piszę kolejny odcinek i mam nadzieję, że będzie ciekawy. :D
|
i kurczę... nie wiem co napisać. pierwsza wypowiedź kędziorka zawiera właściwie wszystko to, co ja chciałam napisać :)
łącznie z tą częścią o Barneyu !!!! :) widzę, że pojawił się jakiś drugi man, będzie ciekawie coś czuję. Jak to sama gra mi często pokazuje " 3 to już tłok" więc Gina będzie musiała wybrać, a Mortek nieźle się będzie gimnastykował, bo ten drugi - póki co ma wszystko podane na tacy, jeden czarujący uśmiech i już kawusia ... :D (Mam tylko nadzieję, że nie ukradniesz mi schematu :P, chociaż nie ... u mnie nie ma Barneya :P ) P.S. i powoli przestaje mnie dziwić, że jak patrzę o tej porze kto jest dostępny widzę cały czas te same nicki :P |
Nie bój się, czytam twoją historię i postaram się nic nie powtorzyć :D
e ha ha ha ja też to zauważyłam, spać nie możemy :D |
to był żart :D :D :D :D :D :D spoko spoko, jeszcze nie wiecie co ja przygotowałam :D haha
|
Super odcinek. :D
Niech głupi Fabian powie żonie, albo komuś z rodziny że zdradził Mię! Bo się na maksa wkur...ze. :D Włoch jest sexy. ;P A jego koszulka kojarzy mi się ( nwm czemu xD ) z parkiem wodnym. Lol czekam na next! |
Hmm,zapowiada się ciekawie nawet.. :)
Ten Włoch jest seksi,ale jeśli Mortimer się dowie,że Mila go nie kocha to będzie dramat :D A Fabianowi to od tej laski się mu we łbie pokręciło. :P Odcinek fajny. Nawet bardzo fajny. Nawet bardzo bardzo fajny (x17282913). xDD http://i.imgur.com/OeXMb.jpg?1?2626 |
@Green Tea: nie Mila, tylko Gina!!! :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:22. |