![]() |
Odp: Rodzinki by Misiaa12
Oczywiście, że mam, ale nie wiem jeszcze na jakim komputerze będę to robić, nawet jeśli wkleje simy mogą się różnić :c Ale chyba też potrzebuję czegoś nowszego, by mieć ochotę brać.
|
O nie, nie, nie, NIE! Łee nooo :(
Naprawdę udało ci się chyba wszystkich zaskoczyć. Nie wiem co napisać.. Jakoś tak smutno mi się zrobiło:( Mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz z nową rodziną.. No kurcze... |
Szkoda, że zakończyłaś tę historię, była naprawdę ciekawa. Tylko chciałabym zobaczyć jak by wyglądała mała będąc dorosłą :c
Czekam na kolejną rodzinkę, przyznam, że lubię oglądać "świeże" simy :P |
Kurde, ja sie tu wzielam za czytanie rodzinki, a tu koniec :( Mam nadzieje, ze zaszczycisz nasz kolejna wspaniala rodzina - czekam :)
|
Czemu? Pytam się dlaczego?
Nie lubię, gdy komuś się coś porobi z rodzinką, ale zwykle nowa rodzinka jest fajna. Jeśli jest kopia to napisz. Czekam na więcej........................ |
Nie wiem kiedy pojawi się nowa rodzina, czy jakakolwiek zapowiedź.
Odinstalowałam simsy, zainstalowałam jeszcze raz. Kiedy próbuję w nie wejść piszę;" Program Sims 3 Launcher przestał działać" I tyle w temacie. Muszę co pokombinować, jeśli ktoś miał podobnie to porady się przydadzą :D |
To nie wchodź przez launchera, proszę wymyśl coś,
czekam na nową historię;) |
Działa, działa! Po odinstalowaniu, zostały mi jeszcze stare foldery i pliki, które uniemożliwiały mi grę. Po usunięcie wszystko idealnie mi działa. Teraz pościągać dodatki, stworzyć simów i grać! :d
|
Jak fajnie, że działa.
Pisz odcinek i będzie spoko. Mam nadzieję, że nowa rodzinka będzie fajna. Pozdrowienia :D |
To Ci dopiero los, umrzeć od wypadku samochodowego,, samochód wjechał z drzewo..
Przepiękny kojec, zaręczyny i piknik Wielka szkoda, że śmierć zabrała .. Ciebie Dziwnie mi się strasznie czyta to w 1 osobie :( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:02. |