TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64691)

oluchna89 12.03.2013 06:50

Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.

A jak zrobic zdjecia "z ręki" (smartfonem, naszego simsa z innym)?

Kosia 12.03.2013 07:31

Musi miec odpowiedni poziom bycia Wazniakiem. Wtedy w opcjach przyjazne pojawi sie 'zrob sobie zdjecie z simem' czy jakos tak.

anizali 12.03.2013 09:07

Cytat:

Napisał Jean (Post 1670434)
Dzięki za odp. Ale co do sklonowania sima to nie chodzi mi o mojego sima tylko o innego i nie przez nagrodę życiową tylko za pomocą Stacji Badań Naukowych. Jest tam taka opcja,ale jakos nie moge jej zrobić.

A masz pobraną próbkę DNA tego sima? (klikasz na sima do skolowania -> przyjazne -> poproś o próbkę DNA [czy coś w ten ton])
I w ogóle ma sim wystarczający poziom umiejętności `nauka`? (wymagany również do samego pobrania próbki)

Chloé 12.03.2013 10:21

Cytat:

Napisał Kosia (Post 1670698)
Musi miec odpowiedni poziom bycia Wazniakiem. Wtedy w opcjach przyjazne pojawi sie 'zrob sobie zdjecie z simem' czy jakos tak.

Nie musi być ważniakiem w ogóle, ani nawet studentem, wystarczy odpowiednio wysoki poziom znajomości, jak nie ma tej opcji to powinna się pojawić po ciągu przyjaznych interakcji.

anizali 12.03.2013 10:33

A ja mam takie pytanie:
O co chodzi, że w akademiku mieszka TYLKO moja rodzina? o.O
(Pustych łóżek aż w nadmiarze)

RaspberryXD 12.03.2013 12:14

Nie mam dodatku, ale muszę się spytać. Co się dzieje ze zwierzakami, gdy sim wyjeżdża na studia?

Jean 12.03.2013 12:37

Cytat:

Napisał anizali (Post 1670705)
A masz pobraną próbkę DNA tego sima? (klikasz na sima do skolowania -> przyjazne -> poproś o próbkę DNA [czy coś w ten ton])
I w ogóle ma sim wystarczający poziom umiejętności `nauka`? (wymagany również do samego pobrania próbki)

mam próbkę sima DNA, naukę mam na 10 poziomie.

AMSTA 12.03.2013 13:10

Rozwiązał się problem wysyłania kilku simów na studia i ich znikanie po wczytaniu ? Wysłałam rodzeństwo i zniknęli nie wiem gdzie szukać...-.-

anizali 12.03.2013 13:27

Cytat:

Napisał Jean (Post 1670740)
mam próbkę sima DNA, naukę mam na 10 poziomie.

To na tą maszynę -> Klon z próbki -> wybierz próbkę...
Inna sprawa to to, że może na simów nie działa... :|

Alcioo :33 12.03.2013 13:33

Nie wiem czy się w ogóle da, ale można wyprowadzić simkę z domu do akademika? Ponieważ wprowadziłem mojąsimkę do domu, ale zmieniłem zdanie i chcę, aby mieszkała w akademiku, ale nie ma opcji "przeprowadź się".

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:56.