![]() |
Odp: The Sims 3 Rajska Wyspa
Super dodatek! Już mam wizję swojego domku na wodzie :) A mam małe pytanko - jestem tu nowy , jak tu dodawać zdjęcia?
|
Wrzucasz na hosting (polecam imgur.com)
potem : ['img']adres url obrazka['/img'] (lub <'img'><'/img'> (jak wziąć url obrazka - lpm na obrazek - kopiuj adres url grafiki czy coś w ten ton) Niektóre hostingi generują taką komendę automatycznie (skopiuj i wklej na foro ten, gdzie zaczyna się ['img'] lub <'img'> a kończy na ['/img'] lub <'/img'>) [/ |
Czy wiadomo już wkońcu czy hotel będzie działał na zasadzie wykupowanych nieruchomości, czy będzie funkcjonował jako dom naszych simów z nowymi opcjami, tzn. personelem i gośćmi?
|
To raczej będzie działało na zasadzie sklepów w The Sims 2 własny biznes , czyli będzie to nieruchomość , bo czytałem na internecie , że simy będą mogły mieć jednocześnie nawet np. kurort , barkę oraz wyspę
|
jako nieruchomość. była mowa, że nasze simy, mogą mieć dom, pare kurortów, pare pływających domów. nieograniczone możliwości
|
Cytat:
w sumie 5,przy czym jeden musi byc oznaczony jako ten podstawowy dom SimGuruGraham opublikował na Twitterze informację, że na barce będzie można budować parcele publiczne, oprócz parków będzie można zbudować statek wycieczkowy. źródło http://sims.arhn.eu/2013/05/statek-wycieczkowy/ |
Cytat:
|
A powiedzcie mi, czy ta wersja limitowana Rajskiej Wyspy jest dostępna tylko na origin, czy będzie też do kupienia na płycie? Bo w origin chyba nie ma kupienia na płyte tylko po prostu poprzez rejestracje, a strasznie mi się podoba pomysł rozbitka (który jest dostepny tylko w limitowanej).
|
Ja się tylko zastanawiam jle ten dodatek bedzie kosztowac:):):) ale ja daję ze 0d 100 zł
|
Będzie można kupić limitowaną edycję na płycie :)
A dodatek w dniu premiery kosztuje 100 zł. Ja kupuję zawsze przedpremierą w empiku za 85 zł edycję limitowaną dostawa do sklepu za darmo :) Anizali - czyli np.tak? - ['img']http://imgur.com/hb7svNO ['/img'] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:42. |