TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=592)
-   -   Simowe Lowe (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65122)

Hebe 13.10.2013 20:57

Odp: Simowe Lowe

Cóż mogę powiedzieć? Ah tak, wygląda jak Slash :P I jak miałeś na myśli przećpanego rockowca po czterdziestce żyjącego w Nowym Yorku w latach 80. ubiegłego wieku, to gratuluję, udało ci się :D

PS ciekawi mnie jak robisz takie powieki (wybacz, że tak bez pytania wypożyczam fotki). to jakiś skin czy suwak?

Love 14.10.2013 10:25

Różnorodne opinię <3 Cieszy mnie to, naprawdę, oznacza to - że Sim nie jest doskonały i brzydki. No więc tak, na początku chciałem po prostu zwykłego Sima w długich włosach, kiedy jednak zobaczyłem go w żulastym sweterku pomyślałem, że zrobię go na takiego brudasa z lat 80/90. Bardziej takiego grunge'owca. Mimo to, uznaję go za jednego z najbardziej nieudanych simów, niestety :/

Mlecyk - Spoko, nie ma problemu :P No więc te opadające powieki robię za pomocą suwaka. Mam hacka 3x, co daję mi większe manewrowanie suwakami przez co powieki mogą być jeszcze bardziej opadnięte :P

A teraz chciałbym wam przedstawić moją nową simkę. Ma na imię Sophia, początkująca studentka Sztuk Pięknych. Z początku chciałem zachować jej androgeniczny wygląd, jednak później, gdy spojrzałem na wszystkie ubrania, które dla niej ściągnąłem postanowiłem lekko ją zmienić, jednak wciąż pozostawić tą "nutkę" dziwactwa :-)

Postawiłem na motyw flagi, dosyć oklepany, ale myślę, że pasuje idealnie :-) (Przepraszam za maxisowe spodnie, pobrałem ze 3 pary, gdzie żadna, ale to ŻADNA nie chciała mi się załadować, eh.. :/).

Oceniajcie co chcecie - 'stylówy', włosy, buźke, zdjęcia. Endżoy! :-)

EDIT: Ah, przypomniało mi się, chciałbym was wszystkich zaprosić na mojego tumblra związanego z Simami :-) Klik, klik! :)

Katerina 14.10.2013 10:34

Piękna! Ale nie, że piękna piękna, bo jestem zwolenniczką klasycznej urody, ale ona jest bardzo ładna, na swój dziwny sposób. Fajny kolor oczu. ;)

Hebe 14.10.2013 12:23

Zacna simka, milordzie. Podoba mi się jej nos, jest taki nietypowy, poza tym ma ładne oczy i usta. Ale, na mój gust, ma za szeroki podbródek. I, człowieku, zrób jej jakiś biust! :P

A te spodenki to jedne z maxisowych, które są niezłe. Jakbyś dał im jakiś dżinsowy pattern nikt by się nawet nie domyślił, że to maxis/ea.

Yuki 14.10.2013 12:33

Niezwykła simka.
Ma piękne usta i nos, oczy trochę mniej mi się podobają, ponieważ lekko "opadają", ale zapewne taki miał być efekt. Generalnie simka jest jedyna w swoim rodzaju, zachwyca i odrzuca zarazem, jest w niej coś niepokojącego.
Nie ma innej opcji: 10.

Królewicz Grudkowego Kosmosu 14.10.2013 13:44

Zdecydowanie na pierwszym zdjęciu podoba mi się najbardziej. Ma śliczne nos, usta i oczy. Ma brzydką fryzurę i zbyt ogromną brodę. Niestety na 3. Zdjęciu wygląda jakby przed chwilą zwymiotowała.
5/10

Letown 14.10.2013 18:13

Kamil ma świetne usta i fryzurę. Za to ciekawi mnie, a zarazem niepokoi, to coś, to to pomarańczowe. Wygląda co najmniej dziwacznie. :|

Sophia - ach, mam słabość do tego imienia! Uwielbiam srebrne włosy i grzywki - bardzo na plus. Trochę przesadziłeś z tą szczeną, a dolna warga to już koszmarek... :redface: Ogólnie podoba mi się, byle nie z tymi ustami.

PS. Czemu ciągle marudzisz, że Ci rzęsy nie działają, skoro działąją? :o

cerastes 14.10.2013 19:00

Simka totalnie przerysowana (mam na myśli twarz), aż trochę śmieszna jak zresztą większość Twoich simów, a mimo to podoba mi się. :like:
Każdy Twój sim/simka to nienaturalnie wyglądający model, ale widać, że świadomie kreujesz takie postaci i szukasz inności. W każdej prezentacji jest coś artystycznego. ;P
Jeszcze co do Sophie - najlepsze 3 zdjęcie. Bardzo pasuje do niej ta stylizacja.

rawrvera 14.10.2013 20:45

Z góry mówię, że dolna warga jest za wielka (na szczęście pasuje kształtem do górnej), nawet jak na tak oryginalną simkę. Poza tym jest świetna. Uwielbiam w twoich simach to, ze są takie przerysowane, ale jednocześnie każdy ich szczegół jest przemyślany i dobrze wykonany. Tylko pogratulować takiego podejścia do tworzenia, bo mnie takie simy nie wychodzą. :P Ujmijmy to tak: twoje pokraki są idealne, moje straszne :P
Mogłabym wiedzieć, co to za skin? I soczewki? :D Są świetne!

PS. Dodałam cię do obserwowanych ^^

Muffshelbyna 15.10.2013 18:07

Oryginalna na pewno - jak wszystkie Twoje simy. :P
Ale ta szczęka jest nie teges, naprawdę, zbyt przesadzona.
Nie pasują mi też brwi, zbyt grube jak na mój gust.
Za to simka ma ładny kolor oczu i usta, a na ostatniej fotce wyszła świetnie. <3

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:23.