![]() |
|
Odp: Ellen's Nightmare
Cytat:
Mógłbym naprawić prolog z tego względu, że nie jest on zbyt skomplikowany, ale z kolejnymi aktami było by już ciężej. EDIT: Teraz pewnie co poniektórzy pomyślą sobie, że zrobiłem kolejny akt po latach a tu taki zawód :D:P |
Cytat:
A czy są szanse na następny akt, czy projekt mamy uznać za porzucony? |
Cytat:
Myślę, że mógłbym się podjąć zrobienia jednego odcinka by zobaczyć jak mi to idzie, tym bardziej, ze w oryginalnym zamyśle aktów miało być 5, wiec już bliżej jak dalej do finału. |
Fajnie by było, jakbyś naprawił filmiki i dokończył historię, bo chciałbym sobie odświeżyć tę twórczość i dowiedzieć się, jak wszystko się zakończyło. :D
Sprawdziłem sobie jeszcze raz akt III, żeby przynajmniej załapać z powrotem ten vibe, ale chyba adnotacje znowu się popsuły, bo mimo że mam je włączone, to nic się nie dzieje. Może warto by było dodać w opisie pod filmikiem timestampy wraz z linkami do filmików z wyborami, żeby nadal można było przejść całość nawet jeśli youtube znowu kompletnie zepsuje adnotacje? Przyspieszyłoby to też naprawdę w przyszłości. :D |
Cytat:
Sprawdź ten filmik: https://www.youtube.com/watch?v=lG93xILeEj4 Zauważyłem, że nigdy nie zaktualizowalem pierwszego posta. Wydaje mi się, że sprawdziłeś Akt 2. Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:24. |
|