![]() |
Odp: Zmiany w administracji i moderacji
Wielka szkoda, że Gingers odszedł. Uważałam go za bardzo dobrego administratora.
Po części jednak rozumiem jego decyzję. W każdym bądź razie, będzie trochę smutno. Za to bardzo cieszę się, że Libby awansowała. Myślę, że nieźle sprawi się na stanowisku moderatorki. Gratuluję jej i życzę powodzenia! :) |
Awansowała na administratorkę i już pokazuje pazurki, nie ładnie :C
|
Rozumiem, że odkąd zostałam administratorką, straciłam prawo, jakie posiada każdy człowiek, do napisania komukolwiek prywatnej wiadomości, bo potem ludzie się żalą i od razu jestem ta zła. Jeśli coś komuś napisałam prywatnie, to nie łączcie tego z moim stanowiskiem. Oddzielcie sprawy "zawodowe" od prywatnych. A jeśli ktoś wywleka prywatne sprawy publicznie, to świadczy to tylko o tej osobie.
|
Może nie zrozumiałaś o co mi chodzi, ale dziękuje że do tego się także przyznajesz.
Nic na forum nie robiłaś i nic nie robisz, no chyba że bierzemy pod uwagę beznadziejnie nie dopracowaną "zabawę" na forum. Nie wypowiadasz się w działach o The Sims na forum The Sims i zostajesz adminem na forum także o The Sims to jest śmieszne. Nie masz czasu to po co przyjmujesz rangę, pytam się po co do administracji zatrudniacie nie kompetentne do tego osoby. Przykładem nawet może być Caseum który się kilkukrotnie razy więcej udziela na forum a rangi nie ma. A wy ciągle jak nie na rudzielca wchodzicie to ciągle LIV LIV I CIĄGLE LIV. Ileż można czytać ciągle w kółko to samo popatrzcie w końcu jasno na całą administrację i powywalajcie osoby które się tylko udzielają w wielkim śmietnisku jakim jest off-top niech mają sobie tam moderatora na dole forum i niech nie reprezentują go na górze, a uwierzcie jest tam co sprzątać :) "Odkąd zostałam administratorką" - rozumiem że od tego liczymy czas ? Zacznijcie zatrudniać kompetentne osoby bo to forum padnie, to forum serii The Sims a nie off-top'u. Ja sobie nie wyobrażam administratora który nie zna podstaw HTML, który się nie udziela w działach o głównym wątku forum ! Administrator ma świecić przykładem, ma mieć czas na forum, a teraz po odejściu Gingersa mamy świetny przykład awansu "Super-Moderatora" bo po pierwsze zwolniło się miejsce a po drugie droga Libby zarejestrowała się tutaj w 2006 roku. Chcemy aby wybór administracji był w pełni jawny a nie robiony za naszymi plecami i dopiero ogłaszany po fakcie dokonanym. Libby się kompletnie nie nadaje na to stanowisko niech sobie ma już tego moderatora jak jej to pasuje, jestem za jej odwołaniem i powołaniem nowego czytelnego naboru. Jeśli powyższy post narusza regulamin, przed przyznaniem warna proszę o przytoczenie linijek tekstu oraz o punkt z regulaminu. |
Damian, może wprost powiesz, że to tobie należał się tytuł admina? :)
Musisz w każdym temacie robić zamieszanie? Nawet jeśli uważasz inaczej, to zachowaj to lepiej dla siebie. I naprawdę nie wiem, co twoim zdaniem było takie niedopracowane w FM. Zapewniam, że wszyscy dobrze się bawili. No ale czasem trzeba ponarzekać i znaleźć dziurę w całym :) |
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście że nie mi bo to już nie dla mnie, ale myślę o kilku osobach. Czemu robię zamieszanie pytasz ? Wyrażam własne zdanie a to chyba nie jest złe ? Przecież chcemy dla forum jak najlepiej :) Cytat:
Caps off, tak każdy administrator powinien się wypowiadać na temat gry, po to jest to forum ale jak ktoś się wypowiada tylko przez konwersacje na profilach użytkowników oraz w off-top'ie to przepraszam bardzo ale to nie administrator. Ale z kim tu popisać jak teraz się wypowiadają wielcy ochroniarze przyjaciele i najwięksi off-topiarze w zacnym off-top'ie |
Absolutnie się nie zgodzę z Twoją wypowiedzią, Damian. Już na górze wypowiedziałem się, dlaczego Libby została administratorem. Libby jest kompetentna w tym, o co ją poprosiliśmy. To nie jest instytucja państwowa ani rząd, żeby wybór administracji przeprowadzany za pomocą jawnego naboru, tudzież wyborów. Libby się udziela na forum jako moderator, a że Ty tego nie widzisz, to pora otworzyć oczy, bo my dostrzegamy to doskonale.
Libby zna więcej niż podstawy HTML. Nie wiem czy nie naruszę jej prywatności, ale jej studia były ukierunkowane m.in. w kwestiach informatycznych. Nie rozumiem też użycia słowa "awans" w tej sytuacji. Osobie, która zostaje administratorem, dochodzą tylko obowiązki i odpowiedzialność, nie żadne profity. Nie stosujmy gradacji użytkowników ze względu na funkcję pełnioną na forum, proszę... O rudzielcu, Liv i całej tej przedziwnej sytuacji się nie wypowiadam, bo są to ich sprawy prywatne, które w moim odczuciu nie powinny być wywlekane przez osoby trzecie. Bardzo proszę też o powstrzymanie się z takimi osądami, póki będzie można ocenić pracę Libby jako administrator. Jeśli się nie sprawdzi, to oczywiście zdziałamy coś w tym kierunku. Choć wierzę, że wybraliśmy odpowiednią osobę. PS. Co do FM - tutaj również nie mogę się absolutnie zgodzić. Zasady gry były jasne, czytelne, dodatkowo fabuła... Sam się nie spodziewałem, że grę w mafię można aż tak rozbudować. |
Cytat:
Cytat:
|
Daminek nie gadaj głupio,wstydu oszczędź.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:07. |