TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

anizali 10.10.2013 18:32

Odp: Forumowa Mafia II

Przyjechałam do miasta i pierwsze co zrobiłam, to udałam się na zakupy. Co mi tam. Przecież coś musiałam jeść... Weszłam do sklepu, zrobiłam szybkie zakupy i wrzuciłam je do bagażnika, po czym skierowałam się w stronę kawiarni... Potrzebowałam dużej, czarnej i mocnej kawy, bo usypiałam...

Mroczny Pan Skromności 10.10.2013 18:33

W swoich tekstach często poruszam temat reinkarnacji. Fascynuje mnie to, ponieważ mam wrażenie, że pamiętam pojedyncze fragmenty swojego poprzedniego życia. Dziś znów mam to dziwne uczucie. Idąc przez miasto spotkałem pewną kobietę. Od razu wiedziałem, że ma na imię Cherrie. Wiem, że w poprzednim wcieleniu miałem do czynienia z jek poprzednim wcieleniem. Wtedy była moją przyjaciółką, a przynajmniej tak mi się wydawało, dopóki nie doprowadziła do mojej... śmierci. Lepiej się jej wystrzegać.

Fallen 10.10.2013 18:34

- Coś tam słyszałam, ale póki co nikogo w mieście nie znam i nie umiem obstawić, kto jest w mafii - odparłam, uśmiechając się do narzeczonej.

Diana 10.10.2013 18:35

Usłyszałam swoje imię. W pierwszej chwili pomyślałam "co znowu?!", bo nie lubię być odrywana od swoich zajęć. No ale ten znajomy głos, hm... Powoli się odwróciłam. John Ciastek? Ale jak? Tutaj?
- Co tu robisz? - zaczęłam zdziwiona.

Meryam 10.10.2013 18:35

Poszłam do parku tuż obok mojej ulubionej kawiarni, gdzie jakaś dziewczyna w kapeluszu karmiła gołębie. Tak, jasne, te grubaski na pewno potrzebują więcej ciężaru w swoim ciele. Już i tak nie mogą latać, więc dreptają za ludźmi.
Bogu dzięki, że kroję ludzi, a nie gołębie w kostnicy, bo wtedy miałabym nawał roboty.

Björk 10.10.2013 18:35

Wyciągam kartę dla siebie - MAG - zyskałam moce magiczne, bom nagle z mojego salonu dostałam się do chyba modnej hipsterskiej kawiarni :D A może za bardzo wczułam się w mgliste kształty przyszłości, które przesłoniły mi teraźniejszość.

Ale skoro już tutaj jestem, co mi szkodzi zawiesić kilka reklam i porozrzucać kilka ulotek.
Wszechwiedząca Bjork - za jedyne 99,99 $/min. odsłoni przed Tobą najbardziej skrywane sekrety.

redmoon 10.10.2013 18:36

Co ? Jak to ? przecież mieliśmy codziennie duży ruch ! Dlaczego zarząd zamknął McMafia ? Dlaczego ? Nie wiem co mam robić. Pójdę chyba do domu i policzę ile piemiędzy mi zostało na przeżycie.....

anizali 10.10.2013 18:36

Zainteresowana ofertą Bjork, podeszłam do niej.
- Przepowiesz mi coś? - spytałam tonem nie znoszącym sprzeciwu

Björk 10.10.2013 18:37

Do każdej wróżby miłosnej - śmiercionośna klątwa na konkurencję - gratis.

Słodki Pan Ciastek 10.10.2013 18:38

- No wiesz chodzę, słucham, pracuję.. Ale co tam u ciebie? Ile to już lat się nie widzieliśmy?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:18.