![]() |
Odp: Zadanie Drugie - Głosowanie
Hm, jako że są święta i mam ciekawsze rzeczy do roboty niż wymądrzanie się, nie napiszę żadnej "błyskotliwej" odpowiedzi do tego posta ;)
I tyle ode mnie, nie przyłączam się do fali "integracyjnego spamu" :) Zresztą, Wasza sprawa, skoro uważacie to za formę zabawy :) |
dobra. Chyba czas już się ogarnąć, bo to pestaje się robić zabawne. To jest zwyczajny spamm i nic więcej Ten proceder do niczego nie prowadzi. Idę chyba pociąć się papierem toaletowym (jestem takim tru metalem, że magnesy normalnie do mnie sie pszyklejajom)
|
Ah, jak się cieszę, że mam tak inteligentną drużynę, która nie bawi się w spamienie :D
Cytat:
|
Mlecyk, o 18.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przy wyborze najlepszej pracy kierowałem się nie ilością nawalonych w Photoshopie efektów graficznych, a pomysłem. Jeden z nich mnie rozbawił i pozwoliłem sobie oddać głos właśnie na tę pracę :) Powodzenia.
|
Cytat:
|
Zbliża się ogłoszenie wyników... :3
|
Praca nr 1 (ogień) - 3 głosy
Praca nr 3 (ziemia) - 6 głosów Praca nr 4 (woda) - 5 głosów Jest mi niezmiernie przykro, ale muszę zdyskwalifikować drużynę powietrza, ponieważ jeden z jej członków złamał następujący punkt regulaminu: Cytat:
PIERWSZE MIEJSCE Ziemia- 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Woda- 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Ogień- 2 punkty Powietrze - 0 punktów |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:56. |