![]() |
Odp: Moonlight Falls by myrtek
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! <3<3<3
Żeby nie było, że nie komentuję. :D Kochana Myrtku i kochana Kicaj, jakie Wy jesteście przewspaniałe, iż pozwalacie cieszyć nam oko tymi jakże wspaniałymi tworami w simsach. <3 Czekam na odcinek i aktualizacje! <3<3 |
Bardzo dobrze , że udało się odzyskać zapis. Moja radość jest ogromna. Czekam na nowy odcinek i uzupełnienie zdjęciami poprzednich.
|
Śliczne zdjecie! Czekam na...Damiena!
<33333 Coś czuję że jeśli dasz jego zdjęcie bez koszulki, podskoczy ci oglądalność ze strony dzieweczyn :D |
Jak miło znów zobaczyć Faye :)
Cytat:
Odcinek oczywiście super :) Też bym chciała tak pisać. Czekam na kolejny |
TAK TAK TAK! Drodzy moi drodzy :D Wreszcie są aktualizacje! Serdecznie zapraszam do komentowania! Drogie Panie, jesteście zadowolone? ;) Odcinek 2: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=130 Odcinek 3: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=144 |
Normalnie jestem raczej cichym czytelnikiem, ale zrobię wyjątek. Świetnie, że wstawiłaś zdjęcia do tych odcinków. Strasznie mi się podoba Twoje ojsg oraz styl w jakim piszesz.
Heh.. i od początku miałam przeczucie, że Damien jest wilkołakiem, a teraz widząc jego oczy jestem tego pewna. Czekam na więcej;) |
Ou kuuuuurdee.
Zadowolone my, Damien z gołą klatą = <3 Myrtku, jak wspaniale że wróciłaś ze zdjęciami! Czekam na więcej..;) |
Ładne zdjęcia, motyw muzyczny też mi się podoba ;)
|
Aaaaa!
Po raz kolejny udowodniłaś, że nie masz sobie równych. Zdjęcia są bardzo pomysłowe, a Damien bez koszulki - mrrrr! Czekamy na więcej! ;) |
Cytat:
Zdjęcia bardziej niż ok, ale szczerze powiedziawszy wolę jak są wplecione w tekst, a nie pod tekstem seria. Ale ja jestem stary rocznik. Czekamy więc na odcinek numer cztery:) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:09. |