TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery Żywioły 2013 - Zadanie Czwarte - Głosowanie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66439)

Shiver 06.02.2014 18:08

Odp: Zadanie Czwarte - Głosowanie

Gratulacje dla zwycięzców :)
I dziękuję wszystkim za miłą zabawę, było super ^^

(a woda i tak jest najlepsza, deal with it)

Lubie 06.02.2014 18:09

O I BYM ZAPOMNIAL, po czterech latach kazda druzyna ma jedna wygrana. sorki, ze wygralismy, takie bylo przeznaczenie. z nim sie sprzeczajcie i miejcie mu za zle, ze nie wygraliscie :*

Cytryśnia 06.02.2014 18:12

gratuluję najlepszej drużynie! :***;*
teraz żałowac, ze się zrezygnowało xD nie no, brawo dla was :) chociaż... w tym roku trochę marnie się bawiłam :/ i chyba przez atmosferę zrezygnowałam

uuu... Ciekawe kto wygra za rok, Hm, obstawiam,ze ziemia =D ciekawie by było... :huh:
no to czekamy znów rok na jakiś fajny konkurs =D

La Tortura 06.02.2014 18:12

Bjork, ale napisałaś to w taki sposób jakbyśmy byli złem wszechświata. No bo jakim prawem możemy zwrócić uwagę, po co się zgłaszaliśmy i w ogóle.

W każdym razie i tak się wyjaśniło, wiec nie ma co..

Qwerty - no chyba nie. Ogień nie dość, ze miał super atmosfere to jeszcze przy tym wszystkim wygrał. Przykro mi, ale was zmiażdżyliśmy :3

Shiver 06.02.2014 18:17

@up - no chyba tak :P
A poza tym mam prawo być niedoinformowanym, skąd mam wiedzieć jaka była atmosfera w Waszej drużynie? ;)

Volturia 06.02.2014 18:26

Cytat:

Napisał Cytrynowa Wiśnia (Post 1801579)
w tym roku trochę marnie się bawiłam :/ i chyba przez atmosferę zrezygnowałam

Jakby to ująć - też ją tworzyłaś dosc dobitnie ; )

EJ. BEKA. hahaha :hooray:
Wiele rzeczy na ostatnia chwile, mnóstwo komplikacji ( banerek do fs zrobilam zasadniczo na kolanie u brata mojego faceta min.). Czasami niestety czulam, ze moje pomysly do nikogo nie docieraja, ale to kwestia wyłącznie gustu zapewne. Miałam wrażenie że to najbardziej roztrzepana drużyna pod słońcem
+ tyle rezygnacji, zmian wśród graczy, a jednak xd Poza tym wesoło było, to na pewno. Ciesze się, że udalo mi się poświęcić trochę czasu.
Można? Można.

Jestem dumna ziomeczki! Bałam się, że akurat w tym zadaniu nam sie nie uda, ale jednak bijący po mordzie morał przemówił do wielu osób ;)

Dzięki za współprace całej drużynie Ognia i mam nadzieje do nastepnego! :group:

I ja też chce wymyślać dla 4Ż zadania mimimi : (

Rainbow 06.02.2014 18:28

ooo, już koniec :P no to gratuluję ogniowi wygranej ;) gratuluję też mojej druzynie tego jednego honorowego punkta, nie zawiodłam sie na was xD w ogóle byliście słit i de best, loffki, dziubki, cmok cmok buzi buzi dla was joł
na przyszły rok zycze mniejszych spinn wszystkim
:lovers::wub::flowers::blowkiss::blowkiss:

La Tortura 06.02.2014 18:30

Qwerty - chill ;)
Cytat:

Miałam wrażenie że to najbardziej roztrzepana drużyna pod słońcem
BO TAK BYŁO hahah xD Szczególnie z 1 zadaniem, gdy Oliwka bodajże meblowała dom 2h przed końcem zadania xD zawsze nam sie przypominalo ze musimy jakas prace zrobić jak juz koniec byl <3

Meryam 06.02.2014 18:32

Gratuluję wygranej :)

Dziękuję za nieeesamowitą zabawę, było świetnie <3

motyka 06.02.2014 18:33

Charionette, wielkie pokłony za świetną organizację i pomysły!

mam małe pretensje to zawodników z mojej drużyny - zamiast spokojnie zapytać i poczekać na wyjaśnienie, to od razu raban i wyzywanie od oszustów... ludzie, ogarnijcie się!

mimo wszystko dziękuję mojej drużynie za atmosferę podczas konkursu :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:47.