![]() |
Odp: Zadanie Czwarte - Głosowanie
Gratulacje dla zwycięzców :)
I dziękuję wszystkim za miłą zabawę, było super ^^ (a woda i tak jest najlepsza, deal with it) |
O I BYM ZAPOMNIAL, po czterech latach kazda druzyna ma jedna wygrana. sorki, ze wygralismy, takie bylo przeznaczenie. z nim sie sprzeczajcie i miejcie mu za zle, ze nie wygraliscie :*
|
gratuluję najlepszej drużynie! :***;*
teraz żałowac, ze się zrezygnowało xD nie no, brawo dla was :) chociaż... w tym roku trochę marnie się bawiłam :/ i chyba przez atmosferę zrezygnowałam uuu... Ciekawe kto wygra za rok, Hm, obstawiam,ze ziemia =D ciekawie by było... :huh: no to czekamy znów rok na jakiś fajny konkurs =D |
Bjork, ale napisałaś to w taki sposób jakbyśmy byli złem wszechświata. No bo jakim prawem możemy zwrócić uwagę, po co się zgłaszaliśmy i w ogóle.
W każdym razie i tak się wyjaśniło, wiec nie ma co.. Qwerty - no chyba nie. Ogień nie dość, ze miał super atmosfere |
@up - no chyba tak :P
A poza tym mam prawo być niedoinformowanym, skąd mam wiedzieć jaka była atmosfera w Waszej drużynie? ;) |
Cytat:
EJ. BEKA. hahaha :hooray: Wiele rzeczy na ostatnia chwile, mnóstwo komplikacji ( banerek do fs zrobilam zasadniczo na kolanie u brata mojego faceta min.). Czasami niestety czulam, ze moje pomysly do nikogo nie docieraja, ale to kwestia wyłącznie gustu zapewne. Miałam wrażenie że to najbardziej roztrzepana drużyna pod słońcem + tyle rezygnacji, zmian wśród graczy, a jednak xd Poza tym wesoło było, to na pewno. Ciesze się, że udalo mi się poświęcić trochę czasu. Można? Można. Jestem dumna ziomeczki! Bałam się, że akurat w tym zadaniu nam sie nie uda, ale jednak bijący po mordzie morał przemówił do wielu osób ;) Dzięki za współprace całej drużynie Ognia i mam nadzieje do nastepnego! :group: I ja też chce wymyślać dla 4Ż zadania mimimi : ( |
ooo, już koniec :P no to gratuluję ogniowi wygranej ;) gratuluję też mojej druzynie tego jednego honorowego punkta, nie zawiodłam sie na was xD w ogóle byliście słit i de best, loffki, dziubki, cmok cmok buzi buzi dla was joł
na przyszły rok zycze mniejszych spinn wszystkim :lovers::wub::flowers::blowkiss::blowkiss: |
Qwerty - chill ;)
Cytat:
|
Gratuluję wygranej :)
Dziękuję za nieeesamowitą zabawę, było świetnie <3 |
Charionette, wielkie pokłony za świetną organizację i pomysły!
mam małe pretensje to zawodników z mojej drużyny - zamiast spokojnie zapytać i poczekać na wyjaśnienie, to od razu raban i wyzywanie od oszustów... ludzie, ogarnijcie się! mimo wszystko dziękuję mojej drużynie za atmosferę podczas konkursu :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:47. |