TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia V (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=68030)

ddo bwayo 03.03.2015 20:43

Odp: Forumowa Mafia V

Libby, świetny nekrolog XD żyjeeee

@pp: biolchem pozdrawia!

Meryam 03.03.2015 20:43

Buahahahaha, świetne nekrologi! XD

Hebe 03.03.2015 20:43

Tak. Hip hip hura i w ogóle. A tak poza tym myślę, że nadszedł czas na śledztwo :hmm:

alpherainn 03.03.2015 20:43

Cytat:

Napisał Hebe (Post 1850776)
Tak. Hip hip hura i w ogóle. A tak poza tym myślę, że nadszedł czas na śledztwo :hmm:

potwierdzam B)

Meryam 03.03.2015 20:45

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1850732)
Myślę, że tak jak w tamtej edycji będą ginąć osoby, które... nie robią większego zamieszana i wrzuciły góra jednego posta. Nie chcą chyba robić na początku wielkiej dramy, prawda>?

A mafia powiedziała "Zróbmy dramę" XD
Nie no, szczerze mówiąc mi ta śmierć niewiele mówi... Poza właśnie tym co pisał SPC na temat ich taktyki, ale jak widać się nie sprawdziła.

Charionette 03.03.2015 20:46

Uuuu, żyję :D A nekrolog epicki :love:
Wyeliminowali kogoś, kto napisał dopiero dzisiaj czyli celowali w nieaktywnych.

alpherainn 03.03.2015 20:46

ja mysle, ze tym razem mafia po prostu wybrala pierwszego lepszego uzytkownika. wiecie, entliczek pentliczek, chyba ze mieli jakas taktyke, ale nie rozgryzlem jej jeszcze xD

Pink Panther 03.03.2015 20:49

Według mnie mafiosi po prostu chcieli nas zmylić, imo nie zabiliby SPC za jego poglądy, które mogłyby ich rozpracować, to byłoby zbyt oczywiste.

Pewnie myślą, że będziemy gdybać "czemu ciastek", a tak naprawdę wybrali go "bo tak". Według mnie. I zyskają dużo, bo kiedy my będziemy o nim dyskutować, nie będziemy rzucać na nikogo podejrzeń, a mafia łatwo nami zmanipuluje przenosząc szalę podejrzeń na kogoś niewinnego.

#różowydetektyw

ddo bwayo 03.03.2015 20:51

Cytat:

Napisał Charionette (Post 1850780)
Wyeliminowali kogoś, kto napisał dopiero dzisiaj czyli celowali w nieaktywnych.

Jednak napisał dzisiaj 6 postów, połowa z nas ma tyle lub mniej. Tym samym jego teoria się nie sprawdziła. Ale ciężko by się sprawdziła skoro tutaj nie ma całkiem nieaktywnych, najmniej aktywny jest Majestatyczny Pieseł jednak i tak coś pisze. Nie dziwie się, że SPC nic nie pisał wczoraj, dzisiaj zaczęły się dyskusję to się uruchomił.

Charionette 03.03.2015 20:52

Czyli my musimy kierować się tą samą taktyką "bo tak". Na obecnym etapie gry nie mamy żadnych poszlak, więc jutrzejsze głosowanie będzie jedną wielką strzelnicą.
Kto może być w mafii? Ten co udziela się najwięcej?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:20.