![]() |
Odp: Forumowa Mafia V
Libby, świetny nekrolog XD żyjeeee
@pp: biolchem pozdrawia! |
Buahahahaha, świetne nekrologi! XD
|
Tak. Hip hip hura i w ogóle. A tak poza tym myślę, że nadszedł czas na śledztwo :hmm:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie no, szczerze mówiąc mi ta śmierć niewiele mówi... Poza właśnie tym co pisał SPC na temat ich taktyki, ale jak widać się nie sprawdziła. |
Uuuu, żyję :D A nekrolog epicki :love:
Wyeliminowali kogoś, kto napisał dopiero dzisiaj czyli celowali w nieaktywnych. |
ja mysle, ze tym razem mafia po prostu wybrala pierwszego lepszego uzytkownika. wiecie, entliczek pentliczek, chyba ze mieli jakas taktyke, ale nie rozgryzlem jej jeszcze xD
|
Według mnie mafiosi po prostu chcieli nas zmylić, imo nie zabiliby SPC za jego poglądy, które mogłyby ich rozpracować, to byłoby zbyt oczywiste.
Pewnie myślą, że będziemy gdybać "czemu ciastek", a tak naprawdę wybrali go "bo tak". Według mnie. I zyskają dużo, bo kiedy my będziemy o nim dyskutować, nie będziemy rzucać na nikogo podejrzeń, a mafia łatwo nami zmanipuluje przenosząc szalę podejrzeń na kogoś niewinnego. #różowydetektyw |
Cytat:
|
Czyli my musimy kierować się tą samą taktyką "bo tak". Na obecnym etapie gry nie mamy żadnych poszlak, więc jutrzejsze głosowanie będzie jedną wielką strzelnicą.
Kto może być w mafii? Ten co udziela się najwięcej? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:20. |