![]() |
Ech...Hogwart..hmm..to byłoby baardzo ciekawe ^_^ Ciekawe jak by mi czary szły :P
|
Ja z eliksirów miałabym przechlapane.A tak to chyba z zaklęć byłabym najlepsza.Z resztą tak jest w mojej wyobraźni.
|
ja znam zaklęcia !!!
zmieszajcie 3 składniki pot ropuchy i dwa winogrona w tym gdzie się robi nektar wypij to staniesz się niewidzialny! Magiczny biszkopt upieczcie ! proszek do pieczenia pył chochlików i kostke masła:)To wszystko co odkryłem ale szybko nie odkryje simsy mi nie chodzą :unsure: |
Te przepisy zostały już dawno odkryte. Poszukaj... Szukamy nowych zaklęć ^_^
|
Hey! A możeby tak popróbować zdobyć te najbardziej unikalne rzeczy typu czerwona cegła, jakaśtam papryka itd(kazali je oddac w zadaniach od kupcow komus). Ja nie moge probowac bo w ramach oczekiwan na ts2 nie chce mi sie znow instalowac tych wszystkich simsów... ^_^ :wub:
|
Witamy na forum!
Nie da się tak stworzyć zaklęć,tych cegieł,jabłek i tych innych składników nie da się włożyć do ładowarki i códotwórcy. |
Nowe zaklecia sa wtedy kiedy zaistaluje sie nowy dodatek the sims.Ale to pewnie wiadomo.
|
Są też podobno inne,nowe.Ale pojawiają się jak się ma wszystkie czary odkryte.Zdarza się to bardzo rzadko.
|
z tego co pamietam mialam wszystkie czary odkryte ale nowych mi nie dodali... Ale moze to faktycznie tylko czasami sie tak dzieje??
|
Na pewno później dojdą nowe czary.Tyle że np. ja jestem bardzo związana z moimi simami i praktycznie tylko jedną rodziną gram.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:44. |