TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dziwne zdarzenia :D (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=8523)

Anako 19.10.2004 18:04

Cytat:

Napisał rainne
nie rozumiem tylko jednego. Jak ten dyrektor zacz±ł flirtować z tym Adrianem, skoro w grze nie może flirtować dorosły z nastolatkiem? :/

Serio się nie da?? to mam fajne Simsy :D może to jaki¶ bug czy cu¶, w każdym razie mnie się podoba :P Sprawdzę czy z innymi Simami też się tak da:)

lay 19.10.2004 18:48

Historia 1
Miałam simkę w ci±ży. Raz patrzę na ni±, a ona umiera! My¶lałam, że po prostu zapomniałam j± nakarmić - więc wyszłam z gry bez zapisywania. Gdy weszłam spowrotem od razu kliknęłam na ni± i okazało się, że wszystko jest ok - tn zielone ale i tak umarła! Jednak udało mi się j± ożywić
Historia 2
Przy posiłku znikało mi żarcie i była taka ruchoma czarna kreska. Po przybliżeniu okazało się, że to widelec i zjada mi jedzenie (nie mam żadnych nagrobków na działce, nic)

Guralka 29.10.2004 14:16

Wczoraj do mojej simki przyszedł go¶ć (teraz już jej m±ż). Pływał w basenie i ja wyszedł, zaczęła mu się z tyłka wydobywać smuga piany (przypominam, że nie siedział w żadnej wannie). Chyba się chłopak zestresował, bo od razu poszedł do domu :D . Nawet filmik nakręciłam, ale kurcze była ustawiona niższa jako¶ć

czolka 29.10.2004 18:05

To do mojej simki przyleciał jakis skrzydlaty ludek i cos kolo niej robil bo sie dziwnie zachowywala i nie wiem co to bylo

rainne 29.10.2004 18:06

Cytat:

Napisał czolka
To do mojej simki przyleciał jakis skrzydlaty ludek i cos kolo niej robil bo sie dziwnie zachowywala i nie wiem co to bylo

że niby co?

czolka 29.10.2004 18:13

A bo zareczył± sie z takim gostkiem i wariowali jak nie wiem co. Nie mam pojecia co sie stało i co¶ przyleciało polatało nad nimi i im przeszło. Tez bym chciala wiedziec co to bylo

rainne 29.10.2004 18:21

Cytat:

Napisał czolka
A bo zareczył± sie z takim gostkiem i wariowali jak nie wiem co. Nie mam pojecia co sie stało i co¶ przyleciało polatało nad nimi i im przeszło. Tez bym chciala wiedziec co to bylo

oj, albo opisz to dokładniej, albo przedstaw screena, bo na razie nie rozumiem z tego nic. Poza tym wydaje mi się, że oszukujesz.

Zerat 29.10.2004 18:25

romantyk ze mnie nie jest (TS2) ale amorka w grze raczej nima .. chyba ze to byl latajacy psychiatra bo wnioskuje ze chodzilo o zalamanie nerwowe tej parki

czolka 29.10.2004 18:27

No więc tak:
Simka ewa bujnela sie w jakim¶ simie adamie i chciala mu sie oswiadczyć ale on sie nie zgodził i oboje zaczęli jakos dziwnie wariować i przyleciało co¶ na skrzydłach nie wiem czy to był lekarz czy cos w tym stylu. I on tak nad nimi latał i po jakim¶ czasie przestał a oni zachowywali się normalnie. To było co¶ chyba z typu króliczek towarzyski jedna z tych głupich postaci.

rainne 29.10.2004 18:29

Cytat:

Napisał czolka
No więc tak:
Simka ewa bujnela sie w jakim¶ simie adamie i chciala mu sie oswiadczyć ale on sie nie zgodził i oboje zaczęli jakos dziwnie wariować i przyleciało co¶ na skrzydłach nie wiem czy to był lekarz czy cos w tym stylu. I on tak nad nimi latał i po jakim¶ czasie przestał a oni zachowywali się normalnie. To było co¶ chyba z typu króliczek towarzyski jedna z tych głupich postaci.

króliczki nie lataj±! psychologowie tym bardziej! bosz... o czym ja mówię... żadna z postaci w grze nie lata.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:02.