![]() |
musze Cie rozczarowac Agusia ale kariera Wojskowego to jedna z najmniej oplacalnych karier :/. Daja najwiecej na pierwszym stanowisku ale general zarbia juz tylko marne 650. Dla porownania Legenda Sportu zarbia 1300 chyba tyle :P
|
Dzieki sutek za odpowiedz w takim razie sie zwalniam bo to bez sensu :( a tak sie staralam caly czas awansowac :angry: no trudno zaczne szukac nowej pracy :P
|
moim zdaniem najlepsza jest praca niezbyt płatna na samym pocz±tko (np. ¶piewak uliczny) wtedy na samym końcu płac± bardzio dużo. :P
|
Ulubiony zawód----> gwiazda oczywi¶cie.
Najgorsza rzecz-------> przyjaciele. |
Ja lubie wszystkie zawody..A nie lubie zdobywania przyjaciol...
|
ja najbardziej nie lubię karier które pojawiły się w zwierzakach - nudne ... <_<
|
Ja najbardziej lubie chyba zawod gwiazdy(tej zwyklej) chociaz trzeba duzo przyjaciol, ale fajnie jest byc slawnym! :D jak dojdziesz do konca(ja doszlam :lol: ) to jezdzisz limuzyna - a wlasciwie to nie musisz jezdzic do pracy, i tak cie nie wyleja chocbys nie chodzil do roboty przez tydzien! :) no i zarabiasz calkiem sporo kasy! ;) :D
|
A ja lubie wszystkie kariery i zawsze dochodzę do konca
|
B) Naukowiec. Na końcu masz jednego partola dziennie. Ale sim ma dużo logiki co jest ważne dla simów (np: gdy twój sim ma dużo logiki to nie wywala na podłogę chipsów) . B)
|
A ja to lubie oczywiscie infora (rulezz). chociarz na poczatek mozna brac wojskowy a jak będie sie miało duzo kasy to można zmienić na infora.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:00. |