![]() |
Widze, że dużo osób jest ze śląska.. :D Ja nie mieszkam w Gliwicach, z mojej miejscowości jedzie się okołó godzine..albo krócej jak się jedzie autostradą.. :D
Ale nie narzekam w sądziednich miastach jest mnóstwoo sklpów typu Tesco, Auchan, Kaufland ( no tu raczej nie znajdę simsów.. ;d) Emipk był ale splajtował itp..Jutro moja mama mi kupi NŻ w Tesco :D ..Będę pisać sprawdzian z techniki myśląc o simsach..ach..ale i tak jutro sobie nie pogram..mogę to sobie wybić z głowy. :ranta: .W piątek mam sprawdzian z matmy i może być mała kartkówka z biologi.. :closedeye :closedeye Może w piątek..się dorwę.. :D Albo w niedzielę..Jescze będę miała więcej RAM-u to gra będzie działać szybciej..ach.. :D :D |
Tylko dlaczego, zamóiłam w merlinie i nic nie dostałam :/ Nie wiem może jutro przyjdzie
|
hehe Jak to nie widac domow sasiadow ? jak sobie ustawisz to beda
|
Cytat:
|
w grze . w panelu takim jak .. hmm te korby od zegara .. tam zaznaczasz pokasz obszar ... cos takiego
|
więc nikt nie korzystał z opcji swatki???
|
A gdzie trzeba dodatki wgrac ?
|
A może móógłby ktoś dać zdjęcie tyłu okładki? (reklamy z następnym dodatkiem) chciałabym to zobaczyć, bo NŻ będę miała dopiero za tydzień...
|
Cytat:
|
Cytat:
oups juz wiem ;) :P motley vbmenu_register("postmenu_445286", true); dzieki za wytlumaczenie ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:00. |