![]() |
Dziennik tajemniczych histori...he, he;)
Nie wiem, czy to dziwne, ale ja miałam takie historie, że nie wim...oto one:
1.Kiedyś moja simka była na wakacjach. I ona była gwiazdą. No i właśnie zjeżdżała se z basenu na ślizgawce i wtedy nagle...za nią na tej ślizgawie pojawił się z nikąd fanatyczny wielbiciel! I potem to on się "przylepił" do jej pleców - jak simka chodziła, to on był przyczepiony do jej tyłu ...dłuugo tak było, więc ją eksportowałam z wakacji to się odczepił...ale tylko raz tak miałam i...och, sorry ludzie! Nie zrobiłam zdjęć! ;( ;( ;( ;( 2.Kiedyś kazałam się simom pocałować. No to oni zaczęli i nagle się zacieli i gra mi się wyłączyła!!!! Potem jak znowu włączyłam, to ich nie miałam, bo nie zapisałam gry...a zdjęć nie zdążylam zrobić, jak wiecie. 3.A to było, zanim jeszcze raz zainstalowałam grę i miałam zdjęcia, ale teraz, oczywiście nie mam:ja miałam ducha. No i go wstawiłam do wanny. Myślałam, ze wyjdzie, ale on tylko zaczął się myć a potem wyszedł z wanny i...znów był człowiekiem, ale potem znowu stał się duchem! ___ Na razie nic więcej nie mam...tylko takie dziwastwa mi się zdarzyły! A nie, jeshcze coś: Ściągnełam se takie lustro, że jak się tam kliknie to na chwilę wychodzi twój klon i możesz z nim rozmawiać. No i je postawiałam na dworzu )nie trzeba ściany do iego!) a wtedy był u mnie taki obcy pies. No i on podszel do tego i...pojawił się jego klon (!) i ...on stał, ten pies też, i oni tak gadali jak dzieci!!!Nawt ruchy były takie same...mam nawet screena: [IMG]Falacińska_3_0030_thumb[/IMG] |
Zwierze-człowiek
Dzisiaj zdarzyło mi się, że kompowi coś się pomieszało i moja dorosła simka przez chwilę figurowała jako zwierzę. :D :D Jadła z miski (tej złotej) skorzystała ze zwierzęcego odłajniatora :D :D (czy jak mu tam), bawiła się z kotem w berka. (co do kuwety, to po prostu weszła tam na czworkach) :D . Nie wiem co by było, gdyby nie to, że chwilę temu wyczarowała z ropuchy księcia i ten z nią pogadał o hobby no i wszystko wróciło do normy. Spróbuję dać zdjęcia, ale niczego nie gwarantuję. Ostrzegam, że są z daleka, bo nie zrobiłam zbliżenia :( , a na zdjęciu z berkiem widać tylko nogi. :( :( :(
http://Otori_5_0018 http://Otori_5_0019 http://Otori_5_0020 |
Cytat:
|
To co ja miałam kiedyś z pożarem to........Zapaliły mi się 3 samochody jeden był mojej simporterki - Ashli -srebrny seat miałam też BNW i jakieś czerwone autko w paski bez dachu mój barek z automatami do coli się spalił i w ogóle mój McDonald którego sobie ściągnełam z netu . Wszystko się pali a moje simy się kłócą baba wymachiwała grabiami i potem popchneła tego pechowca mojego ulubionego simka nazywał się Robert do ognia! :1smutny: ;( Idiotka z niej za kare zrobiłam jej ylko na parceli lodówke.
Ten gość był bardzo miły i lubiany przez wszystkich ale ta szmata musiała go pchnąć w pożar I w dodatku u mnie sprzątaczka pływała w ciuchach bo mniałam jadalnie na basenie a robot chodził se po wodzie |
HoHo
Gdy ściągnołem sobie sztuczny śnieg ze strony to jak go dałem w domu to wszystkie simy w domu pływaly B)
|
Cytat:
|
Moja historka jest taka :
Moja siostra miała simke. Dała żeby simka porobiła krasnale, no to o na zrobiła, moja siostra ustawiła je przed drzwi. Potem zadzwoniła do Ćwira, no i on przyszedł z gośćmi. I jak ten Ćwirek stał przy jednym z krasnali, była gdzieś 22.00 i nagle krasnal wybucha, a Ćwirk się przewraca i zaczyna wrzeszczeć. Dziwne nie? :O |
To nie krasnal wybuchł, tylko sim go kopnął. Oni zawsze się wtedy przewracają, a kopią, bo są w złym humorze.
|
A ja raz miałem taki blad, ze przyjechal na balange ta gwiazda jakis crazy czy ktos i wysiadl bawil sie na balandze i pozniej bez kodow sobie poszedl spokojnie a limuzyna zostala, i przesto skrzynka pocztowa byla zastawiona i co chwile przez nie placenie rachunkow (ktorych nie bylo skrzynce) przychodzil komornik :(
|
po pierwsze to jest Drew carwey
a po dugie mi sie zdazylo tak:jak moja simks plywala w basenie to ja przestawilam na trawe i zaczela po trawie plywac...potem jakby sie teleportowala do basenu ale po nim chodzila...potem znowu w tym basenie plywala ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:26. |