TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27952)

Wiktoria__07 14.06.2010 12:44

Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

Może jest w Miłowie pod nazwiskiem Kasi Langerak tylko... a nie wiem poszukam jakiś stron z jej śladami :)

lizzielovesit 14.06.2010 13:18

Ja znalazłam Bellę gdzieś na parceli publicznej ;P

Wiktoria__07 14.06.2010 13:23

w Miłowie?

rudzielec 14.06.2010 13:25

Cytat:

Napisał Wiktoria__07 (Post 1259303)
Może jest w Miłowie pod nazwiskiem Kasi Langerak tylko... a nie wiem poszukam jakiś stron z jej śladami :)

Kasia Langerak to nie Bella, ja mam tą Kasie jako pokojówkę nawet w otoczeniu zrobionym przez siebie. Poza tym już o tej Kasi było zaraz na początku tematu. Bella jest w Miłowie, ale nawet jak ma się ją w znajomych (za pomocą kodów oczywiście) to nie można do niej zadzwonić. Prawda jest taka a nie inna, że bez kodów i SimPE nie uda nam sie przywrócić Belli by móc nią grać. A jej tajemnica raczej pozostanie nie rozwiązana bo tak chcą twórcy gry. Można to ciągnąć w nieskończoność a raczej nikt nie rozwiąże tej tajemnicy... Chociaż nie powiem, że sama jestem bardzo ciekawa jak to mogło być.

aluminium. 14.06.2010 13:52

Ja dzisiaj na parceli publicznej w Miłowie widziałam bardzo podobną simkę do Belli (czerwona sukienka i te jej włosy). Niestety nie wiem czy to była prawdziwa Bella, ponieważ miałam kamerę na drugiej stronie parceli, a gdy chciałam na nią ustawić to już mi uciekła. :( Więc możliwe, że do Was też przyjdzie sama :)

Wiktoria__07 14.06.2010 15:10

no aluminium ciekawe bede na nia czychac :D:)

Sherlock 14.06.2010 15:17

Hm... wybiorę się którymś simem i zobaczę ;P Oczywiście się z nią zapoznam (o ile się pojawi), a następnie wprowadzę ;)

rudzielec 14.06.2010 15:33

Cytat:

Napisał Sherlock (Post 1259373)
Hm... wybiorę się którymś simem i zobaczę ;P Oczywiście się z nią zapoznam (o ile się pojawi), a następnie wprowadzę ;)

Sherlock nie dasz rady jej wprowadzić do siebie, już próbowałam :( jak dajesz na opcje "wprowadź się" to nie ma żadnej reakcji. Próbowałam też zrobić to w inny sposób i podwyższyłam kontakty jej i mojej simki (tak simki :D) żeby się zakochały, zaręczyły i wkroczyły w związek partnerski, wszystko było cacy póki nie wyszłam i zapisałam grę. Jak weszłam z powrotem na tą parcele, to Belli już nie było :( mimo, że moja simka miała we wspomnieniach, zaręczyny i ślub... ehh... :(

aluminium. 14.06.2010 16:41

Może skoro tak mało osób widziało Bellę (a Rudzielecowi "uciekła") w Miłowie to może ona pojawia się tam przez jakiś przypadek/błąd gry :|

Sherlock 14.06.2010 19:48

Co ty wyprawiasz? o_O Ktoś ci się na konto wkradł, czy co?

Co do tematu: grałem już paroma rodzinkami Miłowskimi. I moje pytanie - czy wam za pierwszym razem też pojawiały się dymki, że np. "Kliknij na łuku weselnym", albo "Wyprowadź Ninę"?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:12.