TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Własny Biznes - Masz pytanie? Zadaj je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28334)

Remus Lupin 30.10.2009 17:26

Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!

Co ile muszę dzwonić do przedsiębiorstwa jak mam awansowanego kierownika?

aluminium. 30.10.2009 19:24

Możesz, ale nie musisz do niego dzwonić. Zależy od Ciebie. Możesz codziennie, albo co tydzień (u mnie nic się nie działo jak dzwoniłam co tydzień)

Remus Lupin 31.10.2009 11:03

Bo jak dzwonię co chwila to powinien być wskaźnik i jest komunikat,że dziękuje,że do nas dzwoni a gdy drugi raz dzonię to nie ma tego paska i jest ordynarny dymek

i komunikat następnego dnia,że nic nie przyszło z zysków i muszę postawić firmę na nogi.

Krzykaczus_Pospolitus 13.11.2009 17:10

Ja mam pytanie: Mam biznes na praceli publicznej (restaurację). Czy da się zrobić tak, żebym mogła zarzarzać tym biznesem nie wychodząc z mieszkania? Codzienne jeżdżenie tam jest koszmarnie męczące. Kierownika mam. A... myslałam, żeby zostawić biznes otwarty i będzie funkcjonował, ale gdy tylko przyjechała taksówka, to simka zamknęła biznes:((. Pomóżcie mi, jak zarządzać bez wychodzenia z domu.

Łezka 13.11.2009 17:48

Nie mam aktualnie sims 2, ale z pamięci to powiem, że jak masz kierownika to kilknij zarządzanie na kierowniku sklepu i kliknij opcję zarządzaj sklepem czy coś w ten deseń. Po tym możesz sobie jechać do domu. Od tej pory nie musisz jeździć codziennie do pracy. Ale raz dziennie należy zadzwonić do firmy i spytać co słychać, następnie powinnaś raz na 4 dni zajrzeć do swojej restauracji tak kontrolnie. Kierownik przekazuje Ci zysk z danego dnia po godzinie 24 lub co drugi dzień.

Krzykaczus_Pospolitus 14.11.2009 15:30

Dałam, żeby zajmowała się sklepem, a gdy mój sim wezwał taksówkę, to automatycznie tabliczka "otwarte zamknięte" stała się czerwona i pracownicy pouciekali do domów;/. Gdy chciałam skontaktować się z przedsiębiorstwem, to wyskoczył mi komunikat, że już kontaktowałam się z binzesem.

Łezka 14.11.2009 15:43

No dobrze, ale kierownik został? No i można tylko raz dzwonić do firmy, bo potem stwierdzą, że już się dzwoniło.

Krzykaczus_Pospolitus 15.11.2009 10:21

Nie wiem, czy został. Ale biznes został zamknięty. Nie mam żadnych dochodów.

Remus Lupin 15.11.2009 17:24

Cytat:

Napisał Remus Lupin (Post 1152682)
Obiecałem,że będę miał jakieś pytania i co mam kolejne pytanie.

Jeśli chcę otworzyć sklep z ubraniami to jak je mam przeznaczyć na sprzedaż na wieszak to będę mi wieszaki kupować a chcę ubrania typu codzienne wizytowe?

Ponawiam

Wie ktoś może

aluminium. 15.11.2009 17:55

Remus- stawiasz ten wieszak i simy kupują co chcą. Nie ma możliwości wyboru towaru.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:17.