![]() |
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
Ma taki zaokrąglany bęben ( czyt. brzuch )
|
Mam jeszcze jedno pytanie.
dawno nie grałem w simsy i moje pytanie jest takie po czym rozpoznaje się ciąże u kotów lub psów????? Kilka dni temu udało mi się,żeby mó kot zrobił bara - bara z moją kotką bo była muzyczka. @down: Dzięki |
Cytat:
Po co czekać aż 3 dni??!!??!! Najlepiej kliknąć na zwierzaka=>Jeśli nie ma opcji POSTARAJ SIĘ O POTOMSTWO to oznacza że suczka jest w ciąży ;P Przepraszam za 2 posty pod rząd ale mam pytanie: Ile _______________ HAHAHAHA nie zauważyłam że to moja wypowiedź i odpowiedziałam sama sobie HAHAHAHA |
stasienka,nie ma to jak samej sobie pojechać,brawo!
|
Witam. Mam pytanie. Jeżeli mam rodzinę 3 osobową, mama tata i syn. Syn to nastolatek, zaraz stanie się dorosły. Chcę go ożenić z dziewczyną z sąsiedztwa Jak mam to zrobić? I jak zrobić, żeby ona później się wprowadziła do mnie do domy? Jest to w ogóle możliwe? Bo nie wyobrażam sobie, że jak umrze syn, to jest po grze ;(
|
A ten sim ma ją w kontaktach i czy ta simka mieszka w domu, czy jest niezamieszkała?
|
Oświadczasz się, bierzesz ślub i ona wprowadza się do Ciebie.
Obojętnie, czy miastowa czy Twoja Simka :P |
Ta simka jest z innego domu wgl, dajmy na to jakaś sąsiadka :) Dzięki za pomoc.
|
Siem,mam mały dylemat: kupiłam kota w sklepie zoologicznym,ale jak się dowiedziałam,że czasem zwierzęta mogą zginąć i że należy założyć obroże,to właśnie chciałam mu ją założyć,tylko,właśnie to ten problem,nie wiem jak:/ pomóżcie!
|
Musisz znowu jechać do sklepu zoologicznego i na stoisku z obrożami kupić obrożę dla kota, a potem na lustrze wybrać zmienianie wyglądu zwierzaka i założyć mu obrożę.:)
Ale tak ode mnie Ci powiem, że ja nigdy nie zakładam zwierzętom obroży, bo to paskudnie wygląda. A jeśli utrzymujesz ze zwierzakiem dobre relacje to nigdy Ci nie ucieknie.:) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:11. |