![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Co prawda modem (a już tym bardziej adminem) nie jestem, ale wydaje mi się, że nie ;)
|
Podobnie jak przedmówca, uważam że nie, ale to zależy od moda... :|
A jakby co przyznanie się zmniejsza karę :D |
Ale do czego się tu przyznawać?
napisał mi,że go wkurzam,to mu odpisałam że on mnie też. i on warna nie dostał,a ja tak. i się pytam za co? |
a jestes absolutnie pewna, ze dostalas warna za te dwie wypowiedzi, a nie przypadkiem za jedna,ktorej juz tam nie ma (a ktora ja widze)?
|
tak,jestem pewna
tą wypowiedź o skretyniałym dziecku (usuniętą :|) pamiętam,i wiem że za nią też dostałam warna. a drugiego dostałam niedawno,za jedną z dwóch wyżej pokazanych wypowiedzi. |
powinien byc dzial bluzgownica gdzie dozwolone bylyby klotnie miedzy uzytkownikami ;>
pomysl sciagniety stad. |
O tak... To by się ludzie powybijali jakby mogli... Trochę jest mi żal takich dzieci internetu jak Makss99, coś na styl Katary jak może to kapuje, a ja- wybaczcie kapusiów nie znoszę. Mam nadzieję, że warna nie dostanę :P
|
Cytat:
|
Taaa.nie dość,że ten pajac się w offtopie nie pojawia,to nawet gdybym mu wygarnęła co naprawdę o nim myślę (i nie tylko o nim) to bym chyba dostała 6 banów naraz i 50 warnów.
szczerość na tym forum nie jest zbyt mile widziana,a szkoda. |
Co do dzieci (a sama nim jestem), to niedawno czytałam jakiś artykuł w... "Polityce" (:D) i było o "internetowych chamach" :rolleyes:
I wynikło z tego, że tak naprawdę większość takich internetowych 'bachorów' to... dorośli... :redface: Tak naprawdę to od nas samych zależy jak się zachowujemy w sieci, nie od wieku. Dziękuję za uwagę xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:10. |