![]() |
Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !
Jeśli kontakty są niskie pojawia się opcja "Zerwij".
EDIT: a boolProp'em możesz zrobić tak: naciskasz SHIFT i przesuwasz po pasku kontaktów żeby go obniżyć/podwyżyć . :) |
Pozwolę sobie dopisać, że żeby zmieniać kontakty przeciągnięciem myszki należy wpisać kod w otoczeniu :)
|
Powiedzcie, czy jeżeli mój Sim mieszka w bloku, to może on mieć własny samochód (tak jak jest to, gdy mieszka w "zwykłym" domu)?
|
Jeśli w bloku jest garaż to tak.
|
Zastanawiam się czy the sims 2 działa bez płyty po zainstalowaniu...? Wie ktoś może?
Była bym bardzo wdzięczna za udzielenie odpowiedzi |
@
Nie, nie działa, trzeba wkładać za każdym razem płytę. Przepraszam, że post pod pstem, ale nie mam innego wyjścia. Mam pytanie: powiedzmy, że mam budynek, w którym jest 12 mieszkań (budynek zbudowany przezemnie), powiedzmy, że stworzyłem rodzinę i chcę ich tam wprowadzić, to jak będzie wyglądała kwestia pozostałych 11 mieszkań; czy inne simy "automatycznie" się tam wprowadzą, czy muszę twprzyć innych simów i ich tam umiesczać? |
Jeśli Stworzyłaś To Jako Blok
(Z Kodem) To Tak Sami Się Wprowadzą Tyle Że nie będziesz nimi Grał Ale możesz w każdym Momencie Wprowadzic Swoją Rodzinę A Sąsiedzi Się Przeprowadzą Ale Związki Zostaną |
Rozmumiem, proszę, powiedzcie mi też, czy jest jakaś granica w ilości budowanych mieszkań (czy może byc ich np. 40)?
|
Do 11 mieszkań wprowadzą się maxisowe simy.
|
Mieszkań możesz mieć i milion jak Ci się zmieści, ale tylko w 4 będą mogli mieszkać Twoi simowie, a resztę zajmą NPC.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:24. |