![]() |
Odp: Simy (TS3) by marandile
A mnie się właśnie całkowicie podoba. Bardzo realistyczna, nawet te usta, co niektóry się przyczepili, że za nisko są, moim zdaniem prezentują się ciekawie. Mają śliczny kolor.
Co mi nieco przeszkadza, to oczy, smutne i bez wyrazu, nic specjalnego. Jestem też prawie pewna, że charakteru Twoim simom nadaje ten skin, również go mam, a w każdym razie bardzo podobny, i potrafi on podrasować każdego sima ;). Ładnie, ładnie. |
|
No jak to ci nie wyszła! *.*
Jest taka śliczna i słodka, nawet mi trochę dwójką zajeżdża :D Chyba przez te usta. Wygląda też trochę, jakby miała lekkiego zezika, ale jakoś strasznie mi się to podoba. Na ostatnim zdjęciu przyczepiłabym się tylko do czubka nosa, bo wydaje się taki zaokrąglony w dół i ma taką wielką łapkę. Aż mi się przypomniał mój błąd z wielkimi dłoniami :D Aha, uwielbiam jej strój, super, że wszystko jest tak kolorystycznie dopasowane co drugą warstwę. Ogólnie baaardzo na plus :) |
Oj tam, od razu nie wyszła. :D Jest uroczona, ale kilka rzeczy bym poprawiła bądź całkowicie zmieniła. Najpierw oczy - są za mocno do siebie zbliżone, kąciki przez to dziwnie wyglądają (obwiniłabym też cień do powiek). Nos jest całkiem fajny, wygląda jednak na trochę spłaszczony - jakby przyłożyła go do szyby. ;) Usta wyszły super, ale są odrobinę za szerokie. O, i podobają mi się jeszcze jej brwi, nie wiem czemu. :D
|
Jest realistyczna, co jest ogromnym plusem. Jednak jeśli chodzi o twarz, nie podoba mi się. Jest bardzo zwyczajna.
|
Mogę się z tobą zgodzić. Brwi za wysoko, nos zbyt zakrzywiony, usta za szerokie, broda za duża. Podoba mi się jej stylizacja i delikatny, stonowany makijaż. A jeśli sądzisz, że Ci nie wyszła to dlaczego ją wstawiasz, lub tak zniechęcasz do obejrzenia?
4/10 |
No, nos rzeczywiście Ci trochę nie wyszedł.
Ale tak jakby go zasłonić, to simka jest całkiem OK :) Poza tym nigdzie nie jest powiedziane, że wszystkie simy mają być idealne i hiper-piękne. |
Wow! Ładny, realistyczny skin(mogłabyś zapodać? :) )
Oprócz tego podobają mi się rzęsy, fryzura, brwi i ładnie podkreślona talia :D Odnoszę jednak wrażenie, że czubek nosa jest jakiś taki 'zmiażdżony'... Przynajmniej tak wygląda na ostatnim zdjęciu :P :-) |
|
No dobrze, to od razu ocenię obie simki!
Colette faktycznie nie całkiem wyszła. Tzn, byłaby świetna gdyby nie to, że jej twarz jest za bardzo ściągnięta do dołu. Cała reszta jest jednak bardzo dobra. ;) Sybil jest prześliczna! Bardzo podoba mi się to, jak ładnie dobrałaś kolory. Jest taka jesienna, naprawdę przyjemnie się na nią patrzy. Dobra robota. :D W ogóle twoje simki zawsze wyglądają cudownie. Aż chciałbym dać trójeczce kolejną szansę. Powiedz mi, używasz jakiegoś moda na oświetlenie? Jak twoje simki wyglądają podczas normalnego gameplayu? Bardzo chciałbym to zobaczyć. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:05. |