![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Wreszcie przyszedł mi dodatek :] Wczoraj dokładnie :) Wypróbowałam już kariere projektantki wnętrz i strażaka :D Obie fajne prace ale jednak bardziej podoba mi się praca strażaka ^^ Ide grać dalej ;D
|
A ja wypróbowałam póki co karierę wynalazcy.Moja simka ma opanowaną wynalazczość na maksimum, zrobiła między innymi tego kopacza do tych dziur i wehikuł czasu...troszkę się rozczarowałam bo myślałam, że jak będzie przenosić się w czasie to, że fizycznie też tak się będzie działo i że przeniosę się swoją simką gdzieś w odległe czasy i coś tam sobie będę działać, jednak po jej wejściu do wehikułu czasu od czasu do czasu pojawiały mi się okienka informujące mnie co spotyka moją simkę...tak samo z tą dziurą, którą simka wykopała za pomocą kopacza.Jak wpadła w tę dziurę to też tylko pojawiały mi się okienka co aktualnie ją tam spotyka.A podczas kopania znalazła jakieś skarby(gnoma, rtęć).
http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-06/00239e67.jpg |
Elo.Nowy jestem na forum.Może to pytanie zapadło.Ale w karierze wynalaszczości.Mam zadanie z zdobyciem szlifu sercowego różowego diamentu.Nie wiem jak go zdobyć więc proszę o odpowiedź.Dzięki z góry.
PS:Chodzi o jedno zadanie z tego ciagu zadań by zdobyć wielki wynalazek. |
Musisz szukać, aż znajdziesz. Zbierać metale, itd.Jest taki mod ze skrzyneczką, gdzie można sobie kupić jakikolwiek metal czy kamień.
http://modthesims.info/download.php?t=383093 Jeśli nie chcesz moda, to musisz po prostu chodzić i szukać tych kamieni. Ja jak szukałam to trafiało mi się wszystko, tylko nie różowy diament. |
Lorstag witaj! Jeśli chodzi o różowy diament to ja znalazłem w Riverview (Stonhenge:| jakoś tak... krąg z kamieniami), a w Sunset Valley to w śmietniku i przez kupienie domu, który został zbudowany na cmentarzysku Indian, a jeśli chodzi o Twinbrook to tak jak mówi Anie1981... Pozdrawiam i miłej gry życzę. :) D_S
|
Już znalazłęm 5 różowych diamętów ale rzecz w tym ze nie da sie ich zeszlifować na kształt serca tylko mam tam inne szlify do tego za 250$(nie pamiętam nazwy).Myslałem ze trzeba czkeać i szlifować na ten za 250$ to odblokuje sercowy ale tyle zeszlifowałem i nadal nic.
|
Szlifuj, szlifuj dalej. Po iluśtam wykonanych szlifach, na dowolnych kamieniach, pojawi się szlif serca - jest najdroższy (1000)
|
Lorstag kolejność szlifów:
szmaragdu, owalny, gruszkowy, kryształkowy, markiza, kulisty, brylantowy i dopiero sercowy na końcu :) Oprócz zaliczenia wszystkich szlifów, do sercowego potrzebny jest ponadto komplet zebranych kamieni. |
Jesteś pewna z tym kompletem wszystkich kamieni? Nigdy kompletu nie miałam, a sercowym i tak mogłam szlifować...
|
Cytat:
mozna szlifowac tylko sam szmaragdu a i tak beda sie inne odblokowywac, nie trzeba szlifowac tych najdroższych jak sie pojawiaja. BTW jesli ktoś ma WP, to różowy diament czesto wypada na rozbijaczu desek po wybraniu opcji rozbicia kosmicznej skały |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:01. |