TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

Połówka 08.01.2011 19:58

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Natix - nie zwracałam na to uwagi, ale chyba normalne :) . ekskluzywny klub, a więc w stroju sportowym nie wejdziesz. a jeśli zwykły klub, to w czym wyjdziesz z domu, w tym wejdziesz ;) ale nie zwracałam na to nigdy uwagi, a więc mogę się mylić

hellraiser 08.01.2011 20:18

Cytat:

Napisał Artek89 (Post 1345648)
Mam takie proste pytanie czy można odmienić dziecko wampira .Chodzi oto że mam pewną rodzinę założoną i urodziło się trochę dzieci z czego jedno jest zwykłym simem reszta wampirami i tylko po genie ojca bo on jest wampirem tylko .I chciałem się dowiedzieć czy można jedno z dzieci przemienić w normalnego sima ?

Oczywiście że można, trzeba tylko kupić odwampirzacz w labolatorium naukowym. On kosztuje 3000 simoleonów.

@down To musi poczekać aż dorośnie, albo sztucznie postarzyć.

Połówka 08.01.2011 20:24

Cytat:

Napisał Chrzan (Post 1345742)
Oczywiście że można, trzeba tylko kupić odwampirzacz w labolatorium naukowym. On kosztuje 3000 simoleonów.

Ależ Chrzanie, toż to dziecko pić tego nie może, a Artek chce odmienić dziecko :D

Artek89 08.01.2011 23:22

Dobra dzięki wam za wszelką pomoc :) Dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam ;)

Ilona 09.01.2011 09:16

Połówka do ekskluzywnego klubu można wejść w normalnych-codziennych ciuchach

Natix 09.01.2011 15:20

Kilka pytań

Cóż, ja mam jeszcze kilka problemów, dopiero zaczęłam sama grać, wcześniej grałam u koleżanki. Wprawdzie zdążyłam już zrobić z życiem mojej simki niezłą telenowelę, ale do rzeczy.
Oto moje pytania :
1. Czy każdy członek zespołu musi mieć samozatrudnienie na zespół, żeby normalnie awansować i w ogóle? Bo jakoś wcześniej nie zwracałam na to uwagi, grałam na kodach ale teraz mnie to zastanawia.
2. Ile jest stacji metra? Bo ja naliczyłam chyba 3, ale może jestem ślepa.
3. Czy dzieci i nastolatkowie mogą pić drinki?
4. Czy ten taniec imprezowy jest dostępny normalnie, bez żadnych modów, kodów itp.? Bo u mnie simka nie może tak imprezowo tańczyć :/

A ja bym też chciała wtrącić się do dyskusji odnośnie dziecka-wampira.
Moja nastolatka-wampir od urodzenia (genetyczny) umarła w swoje urodziny z dziecka na nastolatkę, tuż po zmianie (prąd). Ale jej matka wskrzesiła ją, miała kwiat śmierci, więc dając go w ośrodku "dostała' z powrotem sima zwykłego a nie wampira. Nie wiem, czy to bug, czy tak miało być, w każdym razie tak się stało :)

owocowa761 09.01.2011 15:23

Heej! Na pudełku od gry i zwiastunie, tego dodatku ( po zmroku ) widnieje screen z gry, kobiety ktora stoi otoczona paparazzi, w czerwonej sukience i ciemnych okularach. Moje pytanie dotyczy jej fryzurki. Czy jest taka w grze? Szukałam ostatnio i nie widzialam. Myślałam że będzie w tym darmowym pakiecie do sciagniecia po zaaktualizowniu gry ale też jej tam nie ma. Wiecie może gdzie ją znaleźć. Czy wgl gdzieś jest???

Natix 09.01.2011 15:31

Cytat:

Napisał owocowa761 (Post 1346256)
Heej! Na pudełku od gry i zwiastunie, tego dodatku ( po zmroku ) widnieje screen z gry, kobiety ktora stoi otoczona paparazzi, w czerwonej sukience i ciemnych okularach. Moje pytanie dotyczy jej fryzurki. Czy jest taka w grze? Szukałam ostatnio i nie widzialam. Myślałam że będzie w tym darmowym pakiecie do sciagniecia po zaaktualizowniu gry ale też jej tam nie ma. Wiecie może gdzie ją znaleźć. Czy wgl gdzieś jest???

Ja mam tą fryzurę, normalnie, w grze. Nic nie ściągałam.

Ilona 09.01.2011 15:36

Natix
2.kliknij na stacje metra i podróżuj do,to zobaczysz ile jest tych stacji

owocowa761
ta fryzura jest z podstawy gry,znajdziesz ja w włosy z ozdobami,czy coś takiego

Porando 09.01.2011 15:48

Włosy z dodatkami raczej :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:54.