![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Te Pokolenia coraz bardziej zaczynają mi się podobać. Ekranik ładowania bardzo ładny. Baaaaardzo podoba mi się opcja zmiany czasu trwania poszczególnych grup wiekowych. Szkoła z internatem na pewno mi się przyda. Nie lubię mieć dzieci w domach, nie mam co z nimi robić, to wywalam do internatu i mam z głowy. Mi takie rozwiązanie pasuje.
Super też, że będą randki. Tego brakowało w Po zmroku. Co do wspomnień, myślę, że one będą wyglądały tak jak w The Sims 1 - czyli że jak ktoś np. umierał, to gra automatycznie robiła zdjęcie z podpisem. Na początku myślałem że ten dodatek będzie taki kiepski dosyć. Teraz wydaje mi się zupełnie odwrotnie. Mogę mieć nadzieję, że nie będzie zbyt dużo nowych bugów. Może się postarają, ale raczej nie. Nadzieję mieć można. |
Cytat:
Tez nie chce bugow, ale znajac EA znowu zrobia nam z nimi niespodzianke : D |
Nom , byłoby spoko , na pomysł z WP wpadła już Nayi :P
|
Cytat:
Ale tak szczerze, to chyba niemożliwe zrobić grę bez żadnych błędów. Można jedynie je ograniczyć do najmniejszej ilości. EA oczywiście bardzo lubi błędy w grze i my gracze także je 'kochamy', więc dlaczego się tutaj wysilać? Po co? :) |
wiem Bluszczu, switalo mi w glowie, ze ktos to napisal :P : )
@Nihtfall, no tak. Nic idealnie nie zrobia... Bledy dozwolone, ale w malych i malo uszkodzonych dawkach XD |
i tak nic nie przebije Po Zmroku w bugach :P
|
@up, dokladnie XD
Cytat:
zrobilam sobie nadzieje, ze ten zmyslony przyjaciel bedzie latal jak duch czy cos :c |
Jeżeli będzie taka możliwośc jak w dwójce , że można zrobic , zeby normalny sim latał to ...
|
A mnie ciekawi, jaką nową śmierć dodadzą. Mogliby coś o tym wspomnieć, może upadek z domku na drzewie? :P
|
@up - niestety nie będzie nowej śmierci :( gdzieś już o tym mówili :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:15. |