![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
Wyprowadź ludzi z domu i wprowadź z powrotem. Czasem pomaga.
|
Ejak - Miałam identyczny problem. Próbowałam dosłownie wszystkiego (również wyprowadzki i resetsim) i nic nie pomogło. Nawet gdy moja simka stała się młodą dorosła ten chód jej został! Nie mogłam na to patrzeć i przestałam nią grać. Czasem widywałam ją na mieście i wciąż chodziła "skradając się" .. To jakiś bug.
|
Spróbuje go wysłać do internatu, a potem wydalić, to może jak wróci, to przynajmniej będzie chodził normalnie.
|
Ciekaw jestem, jak ten "skrzywiony" chód wygląda. :D
|
To chyba chodzi o skradanie się a nie o skrzywiony chód.
|
Ja miałam taki błąd. Myślałam że pomoże zmiana rodziny, ale też widziałam jak się potem skrada na mieście:P Po jakimś czasie tak po prostu przestała zanim przeszła do następnej grupy wiekowej.
|
Cześć misiaczki, dwa szybkie pytanka:
1. Jak zrobić se gnomy? Skąd toto się bierze? 2. Przy ekranie ładowania jeden z tych małych kwadracików przedstawia parę dłoni, z których jedna jest ewidentnie zielona. Kosmici? Powiedzcie coś więcej - jak ich znaleźć, co można z nimi robić? Wiwisekcję? |
Gejowniczek - częściowo odpowiedź na pierwsze pytanie znajdziesz w tym temacie: http://forum.thesims.pl/showthread.p...ighlight=gnomy
Ponadto gnomy najczęściej znajdują dzieci na szkolnych wycieczkach. W dodatku "Pokolenia", gnomy mogą mieć własne rodziny. (Zaskakujący zbieg okoliczności, bo przed chwilą również szukałam odpowiedzi na podobne pytanie... ) |
Cytat:
|
Gejowniczek A co do 2. pytania, to nie dłoń kosmity, tylko podejrzewam że WP. :D
W TS3 nie ma kosmitów. :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:08. |