TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63538)

nmin 26.08.2012 22:31

Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Możecie mi przypomnieć, kiedy dokładnie jest premiera, bo nie chce mi się przekopywać 69 stron?

Cytat:

Napisał Bindi (Post 1571565)
Wydawaje mi się, cy można będzie wybrać sobie nagrobek jaki sim będzie miał po śmierci?

Jeśli chodzi Ci o to zdjęcie, to wybierasz tutaj przyczynę śmierci ducha, która jak wiemy ma wpływ na jego kolor :)

http://img140.imageshack.us/img140/7672/67483551.jpg

Laselight 26.08.2012 22:44

Ciekawe co oznacza 5 ostatnich obrazków.

Levkoni 26.08.2012 23:01

Cytat:

Napisał Laselight (Post 1571445)
Jednak muszę skończyć czytanie Simspedii , bo tam same dzieci neo piszą artykuły. -,-

Co do tematu , to szkoda , że nic nie mówią o Kościldzie i wampirach. I ile w końcu tych rodzai śmierci dochodzi?

Mówisz o polskiej? Bo jeśli tak to zgadzam się. Próbowałem napisać tam kilka sensownych artykułów to jakaś gówniażeria pozmieniała po swojemu z błędami stylistycznymi. Starałem się ciekawie układać zdania to nie, tak to przerobili, że czytać się nie dało. Dlatego dałem sobie z tym siana. Czytam sobie angielską wiki.

Co do MF to jakoś trochę się do niej przekonuję, może to dla tego, że po tych wszystkich wypaśnych okolicach taka płaska i dość nudna to jakieś odetchnięcie ;p Poza tym ma sporo możliwości do przerobienia ;p

Laselight 26.08.2012 23:14

Cytat:

Napisał Absolem (Post 1571648)
Mówisz o polskiej? Bo jeśli tak to zgadzam się. Próbowałem napisać tam kilka sensownych artykułów to jakaś gówniażeria pozmieniała po swojemu z błędami stylistycznymi. Starałem się ciekawie układać zdania to nie, tak to przerobili, że czytać się nie dało. Dlatego dałem sobie z tym siana. Czytam sobie angielską wiki.

Co do MF to jakoś trochę się do niej przekonuję, może to dla tego, że po tych wszystkich wypaśnych okolicach taka płaska i dość nudna to jakieś odetchnięcie ;p Poza tym ma sporo możliwości do przerobienia ;p

Tak , mówię o Polskiej. Przesiadam się na angielską.

Mamełe 27.08.2012 09:40

Cytat:

Napisał Laselight (Post 1571632)
Ciekawe co oznacza 5 ostatnich obrazków.

Te prostokątne to chyba śmierć magika w magicznym grobie i tej drugiej opcji, nie pamiętam jak się nazywa.

Levkoni 27.08.2012 10:09

Ostatni nagrobek to chyba ta śmierć przez zadławienie się magicznymi fasolkami. Ten zielony duch jest interesujący, może to będzie śmierć przez wystraszenie? Tak jak było w TS2 kiedy sim został wystraszony przez ducha czy innego sima to umierał na zawał ;p

Chloé 27.08.2012 10:14

To by miało sens, tym bardziej że EA wspominało, że będzie można straszyć sąsiadów duchami.

Pojęcia nie miałam, że magik może umrzeć w magicznej skrzyni czy jak to się tam zwie, chyba dziś się trochę poznęcam :P

Ejak 27.08.2012 11:06

Zielony duch, to miała być śmierć przez magie.

Juhas 27.08.2012 12:37

Brakuje tu jeszcze śmierci wampira z pragnienia, może to ten pierwszy obrazek w ostatnim rzędzie? ;):)

Laselight 27.08.2012 14:18

Cytat:

Napisał Juhas (Post 1571797)
Brakuje tu jeszcze śmierci wampira z pragnienia, może to ten pierwszy obrazek w ostatnim rzędzie? ;):)

Brakuje tej śmierci. Żółty to śmierć od alchemii. Co do sposobu śmierci wampira na nagrobku jest nietoperz.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:13.