TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Malfurion 02.08.2013 11:13

Odp: Forumowa Mafia

Don zauwazyl, jak Maqryll wola jakas dziewczyne o imieniu Diana.

- Wspolnicy? - pomyslal

Diana 02.08.2013 11:15

"O, nie! Jakim cudem on mnie znowu zauważył?!" - pomyślałam.
Teraz, kiedy mój plan podsłuchania ewentualnej rozmowy Dona i Maqrylla (może dowiedziałabym się czegoś interesującego, prawda?) legł w gruzach, nie miałam wyjścia, musiałam wyjść z kryjówki. Don był zaskoczony, nie widział mnie wcześniej.
Nie wiedziałam, od czego zacząć, więc zapytałam:
- Słyszeliście o anizali?

Lubie 02.08.2013 11:15

Gdy otworzylem drzwi do stolowki ujzalem jednego mazacego sie kolesia. Po drugiej strogiej stronie stolowki siedzial ten slawny rezyser, ktorego imienia niestety zapomnialem...
-Kurde, dlaczego nie ogladam napisow koncowych w filmach
W drwiach stala jakas kobieta, ktorej w o golenie kojaze.

Kupilem talez dziwnego, ziemskiego jedzenia i usiadlem jak najdalej mazgaja.

kubuss 02.08.2013 11:16

John siedząc i podziwiając widoki, strasznie zgłodniał.
- Czas chyba zjeść późne śniadanie, znów iść na stołówkę, patrzeć na te twarze.
Johna przerażał fakt że wszystkie te twarze, jak i ta jego mogły się pojawić jutro rano w gazetach. Jako twarze denatów.
Mężczyzna ruszył ku stołówce, modląc się w duchu żeby serwowali coś dobrego. Równocześnie rozmyślając o mafii.
Wszedłszy na stołówkę zobaczył kilkoro ludzi. Zajętych swoimi sprawami. Zobaczył też tego samego mężczyznę, nad którym ostatnio tak dużo rozmyślał. Siedział sam i udawał że spożywa posiłek. Na prawdę lustrował salę swoimi piwnymi, wyrazistymi oczami.
- Poproszę zestaw śniadaniowy i szklankę wody.
Krzyknął John i usiadł się przy stoliku który stał vis a vis tego, przy którym siedział tajemniczy mężczyzna.
- Pana zamówienie.
- Dziękuję bardzo.
Teraz we dwoje on i mężczyzna naprzeciw udawali że jedzą, zerkając po sobie i po całej sali...

Malfurion 02.08.2013 11:18

Don patrzyl na wchodzaca dziewczyne, sledzil ja wzrokiem, kiedy zauwazyl inna osobe, wchodzaca do stolowki. Postanowil wziac tace i przywitac sie z nieznajomym majac nadzieje, ze wymienia sie postrzezeniami.

- Czesc, jestem Don. - podal reke jeszcze stojac.

Alcioo :33 02.08.2013 11:19

-Diano, zginęła z rąk FresH'a, na moich oczach, rozumiesz?!-wrzasnąlem i załamałem się- miał przyjechać dziś, za tego garbacza co zabił rudą, ale przybył wcześniej! On nie zna litości! Wyrywa wnętrzności z zimną krwią, i to u jeszcze żywych ludzi! Może zrobić z Ciebie kostkę rubika, nie patrząc na to co sądza inni- dodałem lekko unosząc ton

Lubie 02.08.2013 11:20

(boze teraz kompletnie nie wiem, kto o mnie pisze)

-Czesc, jestem Lubie. Widzialem, jak zerkasz na tego kolesia, ktory siedzi po drogiej stronie pomieszczenia.Dlaczego ?

Diana 02.08.2013 11:23

Przemowa Maqrylla jakoś mnie nie wzruszyła. Nie wiem, czy mu wierzyć.
- Jakie masz dowody na FresHa?

Malfurion 02.08.2013 11:25

Don usiadl na obok pana Lubie. Mezczyzna spojrzal sie w lewo i prawo rozgladajac sie przytym i odpowiedzial.

- Mowisz o Maqryllu? To zabojca! - szepnal

Alcioo :33 02.08.2013 11:25

-Że przyechał wczoraj? Jak byłem jeszcze u Wraith, i oddelegowali na śmierć tego garbacza, powiedzieli mi "miej się na baczności, zabija też swoich", po czym pokazali mi jego zdjęcie- wyciągnąłem je z torby i Dianie, i Donowi, też je pokazałem- to on zamordował wczoraj Anizali!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:46.