![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Si Chayenne :) A Aleksandra też raczej nie jest w mafii. Chyba przejrzałam ich taktykę. Choć szkoda, że się okaże czy jest słuszna po czyjejś śmierci dopiero.
|
na razie bjork odstawiam na bok, chociaz moze tutaj manipulowac. Zobaczmy kto zginie, moze to nam cos powie
|
Również otwieram karty. Nie jestem mafiozem, Cattani ani lekarzem. Nie chcę zostać ani zlinczowana ani zabita. Chcę rozgromić mafię
|
Co do Cattaniego, nawet jeśli Bjork nim jest, to na chwilę obecną ma 100% pewność tylko co do Fallen, ponieważ to na nią głosowała i wie, czy jest ona z mafii, czy też nie.
I pamiętajcie, że Cattani nigdy się nie przyzna do swojej funkcji, bo zaraz zostanie sprzątnięty przez mafię. Charionette wygląda dla mnie na przypadkowy strzał i tyle... Co do moich propozycji to może coś napiszę po zabójstwie mafii, bo teraz to są tylko przypadkowe spekulacje. Zabiliśmy niewinnego, więc bądźmy ostrożni, żeby się to nie powtórzyło. |
Ja tam nie ufam nikomu :P
Lubie tak nagle zaczął bronić Cherrie. Czyżby mieli ze sobą coś wspólnego? Teraz to moi główni podejrzani, po zabiciu PP Björk wydaje mi się czysta. Poczekajmy do zabójstwa mafii, to już za moment. |
Jakbym została zabita pomścijcie mnie! XD
|
gleboko wierze, ze ruch mafii wniesie zamet i zmusi nas do myslenia, bo inaczej sie wybijemy co do glowy. pewnie te grupy tez sie zaostrza, nabiora wiecej charakteru itp.
|
Bardzo mnie interesuje to.
Bjork na początku mówiła, że Fallenjest na 100% mafiozą, potem Charoniette, następnie ja byłem podejrzany, teraz Lubie? 2. Jest adminem i wszystkie privy może sprawdzić... 3. Próbuje wszystkie osoby przechasać na swoją stronę. 4. Jej niektóre posty wydają mi się takie... na siłe. Jakby się chciała usprawiedliwić czymś co, każdy z nas może napisać. Nic nie mam do Ciebie Bjork, Ale gra to gra ;) |
@up: admin nie moze sprawdzać PW, nie da sie xd
masakra, jakie rozmyślenia, już nie wiem komu ufać :P Pinki nie był w mafii?! :O no to glos stracony, predzej siebie sami wybijemy chyba :/ w sumie wacham sie nad tą Bjork, jest podejrzana... ale moze macie racje, może jednak Bjork to Cattani? no i Lubie nagle tak wyskoczył odwracać od siebie uwagę, dziwne... |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:04. |