![]() |
mam pytanko dla tych któży mają już gre . CZy zmieniły sie wymagania sprzętowe ?? prosze o odpowiedź i z góry dzięki :)
|
Kupiłam, zainstalowalam, włączylam... i okazało się, że wszystkie ściągnięte obiekty... zniknęły (zostały tylko rekolory...). Czyli bardzo się ucieszyłam. A samochód... mnie trochę zawiódł, bo jak chce się nim odjechać, to on po prostu znika (nie mogłam także zbudować normalnego garazu w piwnicy :()...
Wymagania: Zmienił się tylko procesor (z 800 na 1000) i cd-rom (z 8x na 8 speed)... Przynajmniej tak to wygląda przy porównaniu pudełek. |
Cytat:
|
Ja tez mam. Moja simka mieszka z wampirem... Jest z nim w ciazy.. Byla w klubie, w kregielni. I ten widok domów do okola. *****isty dodatek!! :D :D
|
No prooooszę, czy mógłby mi ktoś w końcu pokazać tył okładki? Ja tak ładnie, bardzo bardzo ładnie proszę... :innocent:
|
Cytat:
|
??
Ja mam pytanie bo jak niby jest sobie wapirek i on przeciez musi z czegos zyć wiec on musi chodzic do pracy wiec jak tak idzie albo wraca to nic mu sie nie dzieje?? Blagam odpowiedzcie
|
Cytat:
oto i ona ;) ****** ps. tyl okladki wzielam ze strony www.simy.pl ;) Edit: Nie hotlinkuj, czyli nie wklejaj zdjęć bezpośrednio z cudzych kont, stron i serwerów! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:22. |