![]() |
Nie było to dziwne ale troche się zdziwiłam zadzwonił mi telefon i był napis: "Masz hulajnoge?" Albo "Namierzyliśmy cię przygotuj się" albo raz grałam sobie spokojnie w rodzinke i akurayt jedli obiadek i dzwoni telefon odbiera dziecko Natalia i jest komunikat " Sim Natalia odeszła chodź ciałem jest daleko to duszą zawsze z nami" I zachwilkę zniknęła z pasku rodziny!
|
:laugh: A u mnie było tak : Zbudowałam mały pietrowy domek posrodku działki a naokoło zrobiłam basen ze zjezdzalnia, trampolinami no i oczywiscie drabinkami:P Zjeżdżalnie były tak zamontowane z dwóch krańców działki i jak przychodziła sprzątaczka lub ogrodnik to slzi do najbliższego przyrzadu no i plum :laugh: skakali, przeplywali i wychodzlil :laugh: smieszna sytuacja jest z policjantem, strażakiem, komornikiem, roznosicielem pizzy, i złodziejem :laugh: Polecam :D :laugh:
|
Cytat:
|
Ja raz miałam takie zdarzenie :
Moja Simka Całowała się z chłopakiem. Jak już przestała, to poszła nad rzekę ....i poprostu przeszła po niej. Jak weszłam do otoczenia, to dom był na sprzedaż, a simka była w domku obok :O |
! U mnie jeszcze w mieście koło mojego sima usiadła ta babcia (co bije torebką kiedy się przy niej simy całują), a mój sim ją obiał ramieniem i mówił jej jakieś czułe słówka. A ona nic, dalej sieda w
której części jest ta babcia? |
Cytat:
|
Ja kiedyś miałem rodzinkę - faceta i babkę... Babka napuszczała sobie wodę do kwadratowej, białej wanny, a facet brał prysznic :) Później wpisałem "move_objects on" i przesunąłem babke i faceta na wolną przestrzeń. Patrze... a tu ten facet ją dojeżdżał w tyłek i jeszcze ją trzyma rękami za tyłek. Na dowód mam fotki. GG - 6591030. :D :D
|
Eee... pływający piesio...
Ja miałam dziwny przypadek w the sims 1.Kiedyś pojechałam z taką jedną rodzinką na wakacje nad morze :) .No i jesdna z simek wskoczyła do basenu,a później jej pies miał polecenie idź za panem i on wszedł a raczej lewitował nad trampolinką :P i...wskoczył do basenu i se pływał :P :D :) tylkoże zaraz wyszedł z wody. :) Dziwne troche nie?
|
Frajkensztajn
Cytat:
Moja simka zrobiła fioletowy eliksir, gdy go wypiła zmieniła się we Frankejsztajna i zaczeła malować dziecięce obrazy!!! :D potem gdy eliksir przestał działać sprzedałem obrazy po 230 simoleonów za jeden!!! :beer: :yes: :mbounce: :ashoot: |
A widzieliście kiedyś nurkującego psa? ;)
Pewnego pięknego dnia napadło mnie szaleństwo, żeby ściągnąc z pewnej znanej Nam forumowiczom stronki (http://www.cheapfrills.org/) - drabinkę do nurkowana w akwalungu. No i było okej ;) Facet - Marek Kawaler, czy jak mu tam podszedł do owej drabinki i pojawił się w ślicznym i gustownym stroju do nurkowania, jaki możemy podziwiać w "zestawie" do tego ogromniastego "akwarium" w TS Gwiazda, w którym można nurkować. I to jest wszystko normalne. Nad basen przybiegł pies. Jak powrzechnie wiadomo - psy boją się wody i kiedy każemy mu iść w pobliże basenu - uciekają i mają nad głową chmurkę, że boją się wody. A tu, niespodzianka! Piesek nie dość, że przybiegł do basenu, stanął na ... TRAMPOLINIE, to jeszcze był ubrany w ten cały kostium do nurkowania, 4 płetwy na łapkach i wogóle to było prześmieszne :D Stawał na tej trampolinie i schodził, stawał i schodził. Spróbujcie ściągnąć tą drabinkę z http://www.cheapfrills.org/ i spróbować tej sztuki ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:54. |