![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
można tak,jak w 2 łączyć rodziny,robisz to w edycji miasta,tak samo wprowadzić 2 simow do jednego domu,jeżeli w skrzyni rodzin sa razem,jeżeli nie,to w edycji miasta wprowadzasz najpierw jednego,a potem dołączasz drugiego |
kody. potrzebuję kodu na poprawienie humoru, istnieje takowy? :>
|
A ja mam pewne pytanie. Mianowicie: Od czego zależy ilość płaconego podatku?
+ Od zużycia energii + Od zarobków + Od liczby mieszkańców domu + Od wielkości parceli + Od wartości parceli + Od majątku parceli + Od czegoś zupełnie innego Bo raz płacę 550, raz 800, a innego razu 390 (jedną rodziną, ofk :D) :O |
@up. imo od zuzycia energii
gdzie znalezc ten wskaznik jak sim jest gruby/chudy? XD |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. Do tego jeszcze nie doszłam (nie budowałam więcej niż 3 piętra), ale wydaje mi się, że można zbudować ich o wiele więcej niż w TS2. 3. Tak, można ulokować kilka swoich rodzin w otoczeniu. Po prostu po wprowadzeniu nowej rodziny, nie klikaj na "nowa gra", ale wejdź tam, gdzie znajduje się Twoja "stara" rodzinka. Potem z jej domku przenieś się do miasta za pomocą opcji "edytuj miasto" i zmień aktywną rodzinę, tworząc nowych simów. Cytat:
Cytat:
A WŁAŚNIE, JA MAM JEDNO, MAŁE PYTANIE... Czy simy z biblioteki simów/skrzyni rodzin (jak kto woli), starzeją się? |
dzieki
a czy jak bede cwiczyc przed tv, na biezni itd to sim schudnie czy nabierze miesni? |
Cytat:
|
Ja chciałam zapytać po co są ulubione kolory simsów czy one coś zmieniają itp?
|
Rainbow - Aj lof ju :D
|
Ja muszę dokupić sobie grafikę i kartę pamięci aby zagrać. Więc nie wiem czy się opłaca. Gra miała mnie kosztować 121 zł ale jest drożej z tymi ''dodatkami komputerowymi''. Razem wynosi to około 300 zł. Nie wiem czy jej nie sprzedać i nie zacząć grać w Sims 2 . Grałam ale sprzedałam. Fajniejsza była. A to że można chodzić po mieście nie zaskoczyło mnie. Nawet się nie postarali , aby zrobić nową wersję popularnej symulacji. Zrobili aby sie nie namęczyć!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:26. |